Vloeibare Lipstick

Wil je graag een lippenstift met een semi-mat resultaat en een fluweelzachte afwerking? Een lippenstift die ook veel pigment heeft, volledig dekt, glans geeft en langdurig hydrateert? Dan willen we je graag kennis laten maken met onze vloeibare lippenstift. Kies uit een aantal verschillende kleuren, of waarom koop je geen set met meerdere lippenstiften?

LIQUID LIP KIT
LIQUID LIP KIT
Liquid Lipstick & Lip Pencil
Kit 15 %
€28
LUCKY CHARM
LUCKY CHARM
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Verkrijgbaar in 7 tinten
€19
Koop
PRETTY NICE
PRETTY NICE
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop
UNIQUE ANGEL
UNIQUE ANGEL
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop

Vloeibare lippenstift 
CAIA's vloeibare lippenstift leg je met een licht gevoel op je lippen en geeft een fluweelzacht en semi-mat resultaat zonder te plakken. De lippenstift heeft een hoge pigmentatie, bevat aminozuren die gehydrateerde lippen opleveren, is volledig dekkend en geeft een mooie glans. De lippenstift is perfect te gebruiken voor zowel dagelijkse als feestelijke gelegenheden. Voor een meer opvallend resultaat kun je ook een lippotlood gebruiken en vervolgens je vloeibare lippenstift aanbrengen om je look te kunnen variëren.

We hebben verschillende sets samengesteld zodat je de mogelijkheid hebt om meer vloeibare lippenstiften te kopen - tegen een betere prijs. Waarom zou je daar geen gebruik van maken en je kleurencollectie aanvullen met verschillende kleuren?

Onze vloeibare lippenstift:

  • Semi-mat
  • Dekkend en hydraterend
  • Veganistisch
  • Krachtige pigmenten
  • Plakvrije formule
  • Licht gevoel op de lippen
  • Geeft een fluweelzacht gevoel en glans

CAIA geeft tips 
De applicator van al onze vloeibare lippenstiften is gevormd en ontworpen volgens de lippen, zodat het aanbrengen langs de contouren van je lippen makkelijker wordt én een mooier resultaat oplevert. 

Al onze vloeibare lippenstift is veganistisch.

Als je vloeibare lippenstift of een ander lippenproduct koopt, kan het moeilijk zijn om te weten welke kleur het meest geschikt is, omdat onder andere, de ondertoon van je lippen ertoe kan leiden dat kleuren iets verschillen. Op de website laten we zien hoe de lippenstift staat op verschillende mensen, maar kijk bij voorkeur naar je eigen huidtint en de ondertoon in je lippen voor de best mogelijke resultaten.

Lippenstift is op zich leuk - je voelt je direct mooi en je kunt variëren met alle kleuren en formules! Met onze vloeibare lippenstift hebben we verschillende kleuren om mee te variëren, te experimenteren met nieuwe looks en te variëren met behulp van een lippotlood, alleen je fantasie bepaalt de grenzen. Als je een lippotlood gebruikt, raden we aan om eerst het lippotlood aan te brengen en vervolgens de vloeibare lippenstift.

Op ons YouTube kanaal hebben we ook verschillende video's waar we onze lippenstiften gedetailleerder laten zien en verschillende tutorials waarin we onze vloeibare lippenstift gebruiken. Bekijk ze voor meer inspiratie.

Wij zijn er voor jou! 
Bij CAIA staan we voor je klaar en helpen je graag. Als je een vraag hebt of iets wilt weten over je bestelling, onze producten of iets anders, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice op: info@caiacosmetics.com, dan helpen wij je binnen 24 uur.

CAIA’s doelstellingen 
Wanneer we make-up, parfum en accessoires maken, willen we producten van de hoogste kwaliteit maken die niet al te duur zijn voor onze klanten. Wanneer je CAIA Cosmetics bezoekt, krijg je niet alleen een stukje van ons, maar ook producten van zeer goede kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk om altijd beschikbaar te zijn voor onze klanten en je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen via social media of onze klantenservice.

Zo werken we 
We willen producten van hoge kwaliteit maken – zonder dat het veel te veel kost voor onze klanten. We hebben er daarom voor gekozen om samen te werken met de beste fabrieken ter wereld en alle tussenhandel te schrappen om exclusief verkrijgbaar te zijn op www.caiacosmetics.com 

Wanneer ons productontwikkelingsteam werkt, leggen ze hun ziel en zaligheid in het produceren van de beste producten volgens onze wensen en normen. We luisteren altijd naar wat onze klanten willen dat we ontwikkelen en wat we zelf denken dat moet worden ontwikkeld. Elke vloeibare lippenstift is zorgvuldig ontwikkeld door ons team met betrekking tot de formule, kleur en verpakking van de verpakking.

Vloeibare lipstick

Liquid LipstickLiquid LipstickLiquid Lipstick

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping