Lipgloss

Onze lipgloss heeft een romige formule voor een zachte afwerking en door de grote applicator is het gemakkelijk aan te brengen. De verschillende tinten zijn delicaat en geven de lippen een glans die je gemakkelijk opbouwt in verschillende lagen.

SPICY TSCHÄRY
Plumping Gloss - Limited Edition
€17
Koop
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
€20
Koop
JUICY
Lip Oil
€15
PINKY GLOSS
Lip Gloss
€17
Koop
VACAY
Lip Oil
€15
Koop
GOLDEN GLOSS
Lip Gloss
€17
Koop
BEIGE GLOSS
Lip Gloss
€17
Koop
GLOSSY LIPS
Lip Gloss & Lip Balm
€26 €34
BIANCAS LIP KIT
Matte Lipstick, Lip Gloss & Lip Pencil
€39 €45
BEST SELLER KIT
Mascara, Brow Gel & Lip Gloss
€35 €54
Koop

Lipgloss met een zachte en romige formule. De delicate kleuren geven je lippen een glans die je gemakkelijk kunt opbouwen in meerdere lagen voor een extra glanzend resultaat. De veganistisch lipgloss heeft een grote applicator voor eenvoudig aanbrengen.

CAIA´s lipgloss:
- Veganistisch
- Fluweelzachte finish
- Romige formule
- Cruelty free

Gebruik de lipgloss voor extra glans en schittering op je lippen. Leg eerst een basis met een lippotlood of lippenstift voor een vollere tint.  

Instagram
Volg ons op Instagram voor swatches, foto's en inspirerende video's. Tag CAIA Cosmetics en maak kans om te worden gerepost in onze feed. Je vindt CAIA Cosmetics ook op Facebook, Youtube en TikTok – volg ons daar! Tips, inspiratie en tutorials zijn de dingen die je vindt op onze sociale kanalen.

Levering
Wanneer je pakket vanuit ons magazijn wordt verzonden, ontvang je een e-mail met een trackinglink om het pakket te kunnen volgen. Je ontvangt de orderbevestiging alleen digitaal, ze wordt dus niet meegestuurd als vrachtbrief in het pakket. Als je vragen hebt over je levering, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op info@caiacosmetics.com.

Vraag?
Als je een vraag hebt over onze lipgloss of een ander product, kun je altijd een e-mail sturen naar onze klantenservice op: info@caiacosmetics.com, wij helpen je meer dan graag!

Beoordelingen
Wat vind je van onze producten? Zodra je jouw product hebt geprobeerd, log je in op ’mijn pagina´s’ om een beoordeling te schrijven. Daarmee help je zowel ons als andere klanten die geïnteresseerd zijn in het product.


Lipgloss

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0