Lipgloss

Onze lipgloss heeft een romige formule voor een zachte afwerking en door de grote applicator is het gemakkelijk aan te brengen. De verschillende tinten zijn delicaat en geven de lippen een glans die je gemakkelijk opbouwt in verschillende lagen.

Bestseller
SPICY TSCHÄRY
SPICY TSCHÄRY
Plumping Lip Gloss
€19
Koop
Bestseller
JUICY
JUICY
Lip Oil
Verkrijgbaar in 2 tinten
€17
Koop
VACAY
VACAY
Lip Oil
Verkrijgbaar in 2 tinten
€17
Koop
Populär
PINKY GLOSS
PINKY GLOSS
Lip Gloss
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
BEIGE GLOSS
BEIGE GLOSS
Lip Gloss
Verkrijgbaar in 4 tinten
€19
Koop
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
€22
Koop
GLOSSY LIPS
GLOSSY LIPS
Lip Gloss & Lip Balm
€29 €38
Limited Edition
PINKY PROMISE
PINKY PROMISE
Lip Gloss
€17
GOLDEN GLOSS
GOLDEN GLOSS
Lip Gloss
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop

Lipgloss met een zachte en romige formule. De delicate kleuren geven je lippen een glans die je gemakkelijk kunt opbouwen in meerdere lagen voor een extra glanzend resultaat. De veganistisch lipgloss heeft een grote applicator voor eenvoudig aanbrengen.

CAIA´s lipgloss:
- Veganistisch
- Fluweelzachte finish
- Romige formule
- Cruelty free

Gebruik de lipgloss voor extra glans en schittering op je lippen. Leg eerst een basis met een lippotlood of lippenstift voor een vollere tint.  

Instagram
Volg ons op Instagram voor swatches, foto's en inspirerende video's. Tag CAIA Cosmetics en maak kans om te worden gerepost in onze feed. Je vindt CAIA Cosmetics ook op Facebook, Youtube en TikTok – volg ons daar! Tips, inspiratie en tutorials zijn de dingen die je vindt op onze sociale kanalen.

Levering
Wanneer je pakket vanuit ons magazijn wordt verzonden, ontvang je een e-mail met een trackinglink om het pakket te kunnen volgen. Je ontvangt de orderbevestiging alleen digitaal, ze wordt dus niet meegestuurd als vrachtbrief in het pakket. Als je vragen hebt over je levering, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op info@caiacosmetics.com.

Vraag?
Als je een vraag hebt over onze lipgloss of een ander product, kun je altijd een e-mail sturen naar onze klantenservice op: info@caiacosmetics.com, wij helpen je meer dan graag!

Beoordelingen
Wat vind je van onze producten? Zodra je jouw product hebt geprobeerd, log je in op ’mijn pagina´s’ om een beoordeling te schrijven. Daarmee help je zowel ons als andere klanten die geïnteresseerd zijn in het product.


Lipgloss

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping