Hittebescherming

Bestseller
STEP ONE
STEP ONE
Heat Protector
Heat Protection
€22
Koop

Het verzorgen en beschermen van je haar is een belangrijk onderdeel om te zorgen dat je styling er zo goed mogelijk uitziet. Producten die voeden, hydrateren en verzachten vind je hier. Als je stylingtools gebruikt, is een hittebescherming een must. 

STEP ONE HEAT PROTECTION
Een hittebescherming die het haar beschermt tegen beschadigingen die kunnen optreden door stylingtools. De spray heeft een lichte formule die natuurlijke glans geeft en het haar verzacht.

Hairband & hairclips
We hebben ook haarbanden en clips die zacht zijn voor het haar en waarmee je gemakkelijk je haar uit je gezicht kunt houden tijdens je avondroutine of het opmaken. Je vindt alle accessoires onder de categorie ”kwasten & accessoires”. 

Kit
We bieden ook verschillende kits tegen een gereduceerde prijs aan, met producten die geschikt zijn om in combinatie te gebruiken. Al onze kits vind je onder de categorie "kits & sets". 

Neem contact met ons op
Als je een vraag hebt over onze producten, advies wenst over tinten of andere vragen hebt! Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Volg ons!
Wij zijn te vinden op Instagram, YouTube, TikTok en Facebook. Daar vind je inspiratie, informatie en tutorials. Volg ons bij voorkeur op Instagram voor de laatste updates en informatie over onze nieuwe lanceringen en producten.

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping