parfum

Stel je eigen geurcollectie samen! Vind het parfum dat je overdag wilt dragen en je parfum voor 's avonds laat. Elke productpagina beschrijft de hart-, de top- en de basisnoten van het parfum om de geur voor je te beschrijven en hoe die wordt ervaren. Op deze manier kun je goed bepalen welk parfum je voor welke gelegenheid wenst. Alle parfums van CAIA zijn veganistisch.

Bestseller
LE CIEL
LE CIEL
Eau de Parfum
Perfume
€57
Koop
LE SOIR LUMIÈRE
LE SOIR LUMIÈRE
Eau de Parfum
Perfume
€57
Koop
AMICI
AMICI
Eau de Parfum
Perfume
€57
Koop
SENSO
SENSO
Eau de Parfum
Perfume
€57
Koop
BISOU
BISOU
Eau de Parfum
Perfume
€57
Koop
LA NUIT
LA NUIT
Eau de Parfum
Perfume
€57
Koop
LE CIEL SENSATION
LE CIEL SENSATION
Perfume & Body Butter
Kit 16 %
€67
SUMMER BREEZE
SUMMER BREEZE
Body Butter & Perfume
Kit 14 %
€69

Parfums bij CAIA 
Het is onze ambitie is om producten van hoge kwaliteit te creëren tegen een goede prijs voor onze klanten. We leggen onze ziel en zaligheid in de productontwikkeling en luisteren altijd naar de wensen van onze klanten en kijken naar wat volgens ons ontbreekt in ons assortiment en op de markt. Elk parfum is zorgvuldig ontwikkeld door het productontwikkelingsteam van CAIA zodat het parfum geurt volgens onze wensen en het flesje een mooi design heeft.

We willen een breed scala parfums aanbieden met verschillende soorten geuren; zodat er iets is voor alle gelegenheden en alle uren van de dag. Maar ook parfums met een flesje dat net zo stijlvol op de plank is als in de tas. We hebben nu veganistische parfums ontwikkeld, met allerlei geuren; van sensuele tot meer zoete geuren. Met onze parfums willen we vertrouwen geven. We willen dat alle CAIA's begrijpen hoe geweldig ze zijn.

De geur van de parfums
Op de productpagina van elk parfum kun je lezen over de top-, hart- en basisnoten van het gepresenteerde parfum en een beschrijving van het parfum om de geur en perceptie van het parfum beter te begrijpen.

Zie ook meer video's over de parfums op ons YouTube-kanaal waar we persoonlijk de geur zelf beschrijven. 

Stel een geurcollectie samen 
Je hebt meiden die hun favoriete parfum vinden en dat gebruiken voor elke gelegenheid; dat vinden we geweldig! Je hebt echter ook meiden die favorieten vinden voor verschillende gelegenheden, een parfum voor overdag en een voor de nacht - een voor feestjes en een voor het werk. In ons assortiment parfums vind je alles; van sensuele tot bloemige geuren, zodat jij jouw favorieten kunt vinden voor je dagelijkse leven én voor de vakantie.

Geuren roepen ook herinneringen op, en creëren herinneringen! Daarom kan het ook leuk zijn om te variëren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe signatuurgeur of een aanvulling op je verzameling wilt, wij hebben het assortiment voor je. We mogen ook niet vergeten dat een parfum een gewaardeerd cadeau is.

Goed om te weten 
Alle parfums zijn Eau de Parfum, EdP en bevatten 50 ml.

Om het parfum te kunnen retourneren, moet de verpakking ongeopend zijn en het parfum ongebruikt.

Als je wilt dat we een parfum nog meer beschrijven of vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice die je graag zal helpen.

Het parfum moet op een koele plaats en niet in direct zonlicht worden opgeslagen voor een langere duurzaamheid.

De parfums van CAIA

  • Veganistisch
  • Cruelty free
  • 50 ml
  • Gratis verzending boven 25 € 


Wij willen …
Het is ons doel en onze visie om make-up en parfums van de allerhoogste kwaliteit te maken zonder dat het jou veel geld hoeft te kosten. We zetten ons daarvoor in en verkopen onze make-up momenteel uitsluitend zonder tussenhandel op www.caiacosmetics.nl
Wanneer je bij CAIA naar binnen stapt, krijg je niet alleen het beste dat de markt te bieden heeft, je krijgt ook een deel van onze ziel.  

Je kunt altijd contact met ons opnemen
Wij helpen je graag! Als je vragen hebt over onze producten, je bestelling of iets anders, dan staan wij klaar. Neem contact met ons op via info@caiacosmetics.com en wij geven je binnen 24 uur antwoord.

Parfum

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping