ACCENTUEER JE OOGKLEUR

Door de juiste tint oogschaduw te kiezen, kun je je ogen meer dan ooit laten knallen. We hebben het makkelijk voor je gemaakt om de oogschaduw te vinden die je moet kiezen als je jouw specifieke oogkleur wilt benadrukken. Selecteer hieronder gewoon je oogkleur en ontdek alle magische oogschaduw die je ogen meer laten spreken en zorgen dat ze meer dan ooit tevoren opvallen.

Oogschaduwkwasten 

Een perfecte set kwasten is de sleutel tot het bereiken van de perfecte look. 

Oogmake-up voor bruine ogen  

Accentueer je bruine ogen 

Iedereen met bruine ogen heeft bijzonder veel geluk als het om oogmake-up gaat. Je kunt vrijwel elke kleur die je maar wilt op je oogleden aanbrengen om te zorgen dat de kleur van je ogen opvalt. Ontdek hieronder de oogschaduw die je bruine oogkleur benadrukken. 

Oogmake-up voor blauwe ogen  

Accentueer je blauwe ogen 

Tinten die dicht bij geel en rood liggen zijn je beste vrienden als je je blauwe ogen wilt accentueren. Warme tinten zoals oranje, rode en warme roze tonen laten je oogkleur knallen als nooit tevoren. Ontdek hieronder de oogproducten die je blauwe ogen perfect aanvullen.  

Oogmake-up voor groene ogen  

Accentueer je groene ogen 

Oogschaduw in paarse tinten zijn perfect voor wie haar groene ogen zoveel mogelijk wil accentueren. Ook oranje en rode tinten staan ongelofelijk mooi bij groene ogen. Ontdek hieronder de oogschaduw die je groene ogen meer dan ooit zal laten knallen.  

Oogmake-up voor gemêleerde ogen

Accentueer je gemêleerde ogen 

Gemêleerde ogen zijn een combinatie van bruine en groene tinten, wat betekent dat je twee keer zoveel kleuren hebt om uit te kiezen. Lilla tinten creëren een geweldig contrast en accentueren de groene tonen in je ogen. Maar door een oogschaduw met een gouden of bronzen tint toe te voegen, accentueer je echter je bruine tonen als nooit tevoren.

CAIA Cosmetics

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping