Serum

Een serum is een huidverzorgingsproduct dat een lichte formule heeft met kleinere moleculen dan een gewone moisturizer en dat daardoor dieper in de huid kan doordringen. Serum geeft verschillende resultaten, afhankelijk van de inhoud, en je kunt ook verschillende serums combineren voor een maximaal effect. 

PREP MY SKIN
Serum & Face Oil
€43 €54
GLOW UP
Serum - Glow Series
€26
Koop
DAILY BOOST
Serum - All Skin Types
€26
Koop
DEW BOOSTER
Serum - Normal Skin
€26
Koop
SOOTHING
Serum - Dry/Sensitive Skin
€26
Koop
ACTIVATING
Serum - Oily/Combination Skin
€26
Koop
THE ESSENTIAL
Face Oil - All Skin Types
€28
Koop
GLOWY SKIN
Glow Serum & Glow Eye Cream - Glow Series
€42 €52
NORMAL SKIN COLLECTION
Serum, Cleanser, Toner & Day Cream - Normal Skin
€67 €84
OILY SKIN COLLECTION
Serum, Cleanser, Toner & Day Cream - Oily/Combination Skin
€67 €84
SENSITIVE SKIN COLLECTION
Serum, Cleanser, Toner & Day Cream - Dry/Sensitive Skin
€67 €84
PILLOW TALK
Serum, Face Oil, Night Cream, Eye Cream & Eye Makeup Remover - All Skin Types
€100 €125
AFTER SUN
Serum - All Skin Types
€26
Koop

Hier vind je verschillende serums die verschillende resultaten geven, afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft. 

Dew Booster Serum
Een serum voor mensen met een normale huid dat glans geeft en de huid verzacht. Dew Booster bevat hyaluronzuur en vitamine E dat de huid hydrateert en kalmeert. 

Activating Serum
Een serum voor een vettige/gecombineerde huid dat de poriën vernauwt en ingrediënten bevat waarvan bekend is dat ze een ongelijkmatige teint verbeteren, de talgproductie verminderen en de huid gehydrateerd houden.

 

Soothing Serum
Een kalmerend serum voor de droge/gevoelige huid. Soothing Serum bevat actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en moisture magnet, die beide hydraterende eigenschappen hebben

Daily Boost Serum
Een serum dat geschikt is voor alle huidtypes, voor wie een echte vochtbom nodig heeft! De lichte formule helpt je huid de hele dag gehydrateerd te blijven, ongeacht je huidtype. De samenstelling helpt ook om de huid te egaliseren en gladder te maken.

Glow Up Serum 
Een serum dat oplicht en voor glow zorgt! Verrijkt met pareltjes die glans geven en ingrediënten die de huid hydrateren en laten stralen.  Glow Up Serum is geschikt voor alle huidtypes. 

Aanbrengen
Breng serum altijd na je toner aan, het serum werkt namelijk het beste op een gereinigde en vochtige huid omdat het dan makkelijker wordt opgenomen. Breng een kleine hoeveelheid, ter grootte van een erwt, aan op je vingertoppen en dep het serum zachtjes in je gezicht en je hals. Je hoort serum niet in de huid te masseren, maar je laat het uit zichzelf intrekken voordat je verdergaat met je huidverzorgingsroutine. 

Huidverzorging
Een goede huidverzorgingsroutine is belangrijk voor je huid maar ook om een make-up met een glad en mooi resultaat te krijgen. We bieden verschillende huidverzorgingsproducten aan voor verschillende huidtypes.

Droge/gevoelige huid
Een droge huid mist vocht en kan daardoor strak aanvoelen, en dat maakt dat de huid geïrriteerd en rood kan worden.

  • Een gevoelige huid kan makkelijker reageren op weersveranderingen en droge lucht.

  • De huid kan rood worden, jeuken of droog worden. Behalve weersveranderingen kunnen ook diverse ingrediënten of producten met parfum van invloed zijn.

  • Als je een droge, gevoelige huid hebt, is het belangrijk om producten te gebruiken die extra mild zijn en speciaal gemaakt zijn om te hydrateren.

Vette/Gecombineerde huid
Een vettig of gecombineerd huidtype komt omdat je talgklieren een overmaat aan vet produceren.

  • Als je een vette huid hebt, is de T-zone vaak glimmend en heb je meestal grote poriën op neus, wangen en voorhoofd. De huid heeft ook de neiging om later op de dag vettig te worden.

  • Een gecombineerde huid is een mengsel van verschillende huidtypes, meestal ben je vettig in de T-zone terwijl de overige delen normaal of droog zijn.

  • Beide huidtypes hebben producten nodig die de olieproductie reguleren en tegelijkertijd de huid hydrateren.

Normale huid
Een normale huid wordt meestal gezien als het meest probleemloze huidtype.

  • De huid heeft een goede balans tussen vet en vocht, waardoor deze niet droog of vettig aanvoelt.

  • Je poriën zijn meestal klein en de huid voelt zacht aan.

  • Ook als je een normale huid hebt, is het nog steeds belangrijk om te reinigen, te beschermen en te hydrateren om de huidbalans te behouden.

Volg ons!
Wij zijn te vinden op Instagram, YouTube, TikTok en Facebook. Daar vind je inspiratie, informatie en tutorials. Volg ons bij voorkeur op Instagram om de laatste updates en informatie over onze nieuwe lanceringen en producten te krijgen. 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0