Nachtcréme

Een nachtcrème breng je aan als laatste stap in je avondroutine om de huid te hydrateren en voor te bereiden op een nieuwe dag. De nachtcrème heeft meestal een rijkere formule dan de dagcrème en werkt de hele nacht actief om de huid te helpen herstellen. Onze nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes en hydrateert en kalmeert je huid. 

Bestseller
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
All Skin Types
Night Cream
€31
Koop

De nacht is een van de belangrijkste herstelfasen van de huid, op dat moment kan de huid ongestoord werken om te herstellen van de stress waaraan ze gedurende de dag is blootgesteld. Een nachtcrème is een belangrijke stap in je avondroutine om je huid te helpen optimaal te herstellen. 

The Sleeping Beauty Night Cream is vol verzachtende en hydraterende ingrediënten zoals Aloe Vera en Hyaluronic Acid om de huidbarrière te versterken en voor te bereiden op een nieuwe dag.

Ga als volgt te werk
Breng je nachtcrème aan op een gereinigd gezicht, na de toner en een serum. Een kleine hoeveelheid is voldoende om je huid te hydrateren - we raden een hoeveelheid aan die net iets groter is dan een erwt. Breng het product aan met zachte, lichte, opwaartse bewegingen.  

Reinigen
Het is belangrijk dat de nachtcrème wordt aangebracht op een goed gereinigd gezicht. In ons assortiment vind je drie verschillende cleansers, afhankelijk van het huidtype dat je hebt.

Gevoelig/droog
De Gentle cream to foam cleanser reinigt mild zonder de huid te verstoren of te beschadigen. Met actieve ingrediënten zoals Moringa Seed en Prickly Pear werkt de cleanser kalmerend, terwijl de huid schoon en gehydrateerd blijft.

Olieachtig/gecombineerd
De Active Cleansing Gel regelt de olieproductie van de huid, behoudt de normale vochtbalans en reinigt je huid voorzichtig maar grondig. De cleanser bevat Niacinamide en PHA, die samen de talgproductie in evenwicht brengen, diep reinigen en de zichtbaarheid van poriën verminderen.

Normaal
De Soft Cream To Foam Cleanser bewaart de balans in je huid en reinigt grondig. De cleanser bevat actieve ingrediënten zoals Hyaluronic Acid en Prickly Pear om de huid te hydrateren, egaliseren en versterken. De unieke formule reinigt de huid van olie, onzuiverheden en make-up zonder de natuurlijke beschermende barrière van de huid aan te tasten. 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping