voor Normale Huid

Een normale huid is het meest probleemloze huidtype. Als je vindt dat je huid goed in balans is en niet droog of vettig wordt, dan zijn dit de huidverzorgingsproducten voor jou.

Bestseller
SOFT CLEANSING CREAM
SOFT CLEANSING CREAM
Normal Skin
Cleanser
€19
Koop
Bestseller
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
€19
Koop
DEW BOOSTER SERUM
DEW BOOSTER SERUM
Normal Skin
Serum
€29
Koop
Bestseller
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
Day Cream
€27
Koop
INSTANT SOOTHING FACE MASK
INSTANT SOOTHING FACE MASK
Normal Skin
Mask
€24
Koop
SKIN BOOST SHEET MASK
SKIN BOOST SHEET MASK
Normal Skin
Mask
€22
Koop
Bestseller
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
€10
Koop
NORMAL SKIN COLLECTION
NORMAL SKIN COLLECTION
Skincare Kit
Kit 22%
€73

In onze verzorgingsserie voor de normale huid vind je:

  • Cleanser
    Een goede cleanser die diep reinigt is essentieel voor de huid om zich goed te voelen en te herstellen. Het is natuurlijk altijd belangrijk om 's avonds alle make-up goed van je gezicht te halen, maar ook als je geen make-up hebt gedragen, moet je je huid elke avond reinigen. Gedurende de dag wordt de huid blootgesteld aan onzuiverheden en vuil die we weg willen halen voordat andere producten worden aangebracht.

  • Toner
    Een toner bereidt je huid voor op het aanbrengen van andere huidverzorgingsproducten. Verschillende toners hebben verschillende eigenschappen en zorgen er ook voor dat je andere huidverzorgingsproducten gemakkelijker intrekken.

  • Day Cream
    De dagcrème breng je aan als laatste stap van de ochtendroutine. De crème creëert een voedende laag die je huid hydrateert, voedt en beschermt. 

Alle producten in deze serie zijn erop gericht om je huid grondig te hydrateren. Voor een normaal huidtype is het belangrijk om de natuurlijke balans van de huid te behouden en tegelijkertijd veel vocht te krijgen.

De Soft Cleansing Cream reinigt de huid van olie, onzuiverheden en make-up zonder de natuurlijke beschermende barrières van de huid aan te tasten. De cleanser is zacht, romig en verandert in een luxe schuim bij contact met water. Masseer het product met je vingertoppen in op een vochtig gezicht en hals, spoel vervolgens af met lauw water.

De Ultimate Hydration Toner hydrateert de huid in de diepte en brengt de natuurlijke PH-waarde in balans. Je brengt de toner aan nadat je de huid hebt gereinigd met onze cleanser. Dep het product voorzichtig op je gezicht en hals of breng het aan met een wattenschijfje.  

De Hydra Boost Day Cream heeft een lichte en romige formule die snel in de huid trekt, waardoor deze glad en zacht blijft.  Net als de naam al zegt geeft deze dagcrème je, samen met onze toner, een echte Hydra Boost! Breng aan als laatste stap in je huidverzorgingsroutine.

Actieve ingrediënten
Onze huidverzorging bevat veel verschillende actieve ingrediënten. Onder 'eigenschappen' op elk product vind je de actieve ingrediënten die voornamelijk in dat specifieke product zitten. We hebben daarnaast alle actieve ingrediënten in onze huidverzorging verzameld in een woordenboek. 

Alle huidtypes

We hebben ook een categorie voor alle huidtypes, daar vind je:

- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

De Awakening Eye Cream heeft een romige en zachte gelformule die hydrateert, donkere kringen vermindert en de elasticiteit van de huid versterkt.

De Sleeping Beauty Night Cream vol hydraterende en verzachtende ingrediënten die de huidbarrière versterken en de huid voorbereiden op een nieuwe dag.

De Careful Eye Makeup Remover verwijdert zelfs de meest hardnekkige mascara en laat je huid zacht en gehydrateerd achter. 

Social media
Volg ons op social media! Je vindt CAIA Cosmetics op Instagram, Facebook, Youtube en TikTok. Hier publiceren we tutorials, beantwoorden we vragen, informeren we over nieuwe lanceringen en delen we onze tips en trucs. 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping