Droogshampoo

ONE MORE DAY TRANSPARENT
ONE MORE DAY TRANSPARENT
Dry Shampoo
Dry Schampo
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop
ONE MORE DAY LIGHT
ONE MORE DAY LIGHT
Dry Shampoo
Dry Schampo
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop
ONE MORE DAY DARK
ONE MORE DAY DARK
Dry Shampoo
Dry Schampo
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop

Het hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten om je haar te stylen. Met de juiste producten kun je gemakkelijk het gewenste resultaat krijgen. Je haar kan een hele look bepalen! Hier vind je alle stylingproducten die in ons assortiment verkrijgbaar zijn. 

ONE MORE DAY DRY SHAMPOO
Droogshampoo die verfrist en een fris gewassen gevoel geeft. Met zijn lichte formule geeft de spray het haar licht volume en textuur. Het absorbeert overtollige olie uit je haar en zorgt er ook voor dat je haar langer in model blijft.

Hairband & hairclips
We hebben ook haarbanden en clips die zacht zijn voor het haar en waarmee je gemakkelijk je haar uit je gezicht kunt houden tijdens je avondroutine of het opmaken. Je vindt alle accessoires onder de categorie ”kwasten & accessoires”. 

Kit
We bieden ook verschillende kits tegen een gereduceerde prijs aan, met producten die geschikt zijn om in combinatie te gebruiken. Al onze kits vind je onder de categorie "kits & sets". 

Neem contact met ons op
Als je een vraag hebt over onze producten, advies wenst over tinten of andere vragen hebt! Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Volg ons!
Wij zijn te vinden op Instagram, YouTube, TikTok en Facebook. Daar vind je inspiratie, informatie en tutorials. Volg ons bij voorkeur op Instagram voor de laatste updates en informatie over onze nieuwe lanceringen en producten.

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping