Mascara

Een mascara moet tegenwoordig vele functies en eigenschappen hebben om goed te presteren. Kies uit producten die volume opleveren, voedend, krullend, versterkend of watervast zijn. Het maakt niet uit wat je zoekt, we hebben mascara's met meerdere voedende eigenschappen en functies - allemaal voor de best mogelijke resultaten. Vind vandaag nog je nieuwe mascara.

Bestseller
Allure Beauty
TWIST ME UP
TWIST ME UP
Mascara
Mascara
€24
Koop
Bestseller
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
Mascara
Mascara
€24
Koop
Bestseller
VANZ VA VA VOLUME
VANZ VA VA VOLUME
Mascara
Mascara
€24
Koop
DYNAMIC DUO
DYNAMIC DUO
Mascara
Kit 19 %
€39
Bestseller
NEXT LEVEL
NEXT LEVEL
Mascara
Mascara
€24
Koop
Bestseller
SPACE INTENSE
SPACE INTENSE
Mascara
Mascara
€24
Koop
WATERPROOF MASCARA
WATERPROOF MASCARA
Mascara
Mascara
€24
Koop
MTV
SPRING BREAK
SPRING BREAK
Mascara
Mascara
€21
Koop
Bestseller
WIMPERKRULLER
Tools
Tools
€15
Koop
SNATCHED EYES
SNATCHED EYES
Kit 12 %
€38
Festive Season
ALL ABOUT EYES
ALL ABOUT EYES
Makeup Kit
Kit 19 %
€63
INTENSE DUO
INTENSE DUO
Mascara
Kit 19 %
€39
LUSCIOUS LASH KIT
LUSCIOUS LASH KIT
Mascara & Eyelash Curler
Kit 23 %
€30

Tips voor JOU 
Voor een langere levensduur van je mascara is het een goede tip om de kwast niet op en neer in het flesje te pompen in de hoop meer product mee omhoog te halen. Dat droogt de mascara alleen maar uit en maakt de levensduur korter. Breng de applicator één keer naar beneden als je meer product wilt en vergeet niet om de kwast te draaien tijdens het aanbrengen zodat je alle mascara gebruikt.

Bij het aanbrengen, begin je altijd met aanbrengen van mascara ”aan de basis” van de wimpers om dan naar buiten toe te werken met kleine, korte bewegingen van rechts naar links om alle kleine wimpertjes en de gehele lengte van de wimpers te dekken.

Voor het verwijderen van mascara kun je normale oogmake-up remover gebruiken. Voor het verwijderen van watervaste mascara gebruik je een speciale remover voor watervaste mascara.

Om het allerbeste uit je mascara te halen, willen wij dat je alle informatie hebt en alle tips en trucs voor de beste resultaten. Op ons YouTube-kanaal hebben we verschillende tutorials evenals informatieve video's over onze mascara's, Je vindt daar zowel inspiratie als informatie over alle functies van je nieuwe mascara.

Wij waarderen je!
We zijn zo ongelooflijk blij en krijgen inspiratie wanneer jullie ons taggen in social media - jullie zien er geweldig uit met onze producten. We zijn ontzettend dankbaar voor jullie dagelijkse steun en worden zo blij wanneer we jullie zien in onze producten. Nogmaals, jullie zien er geweldig uit.

Mascara bij CAIA
Het is onze ambitie is om producten van hoge kwaliteit te creëren tegen een goede prijs voor onze klanten. Elke mascara is zorgvuldig geformuleerd door het productontwikkelingsteam van CAIA om ervoor te zorgen dat ze zo goed mogelijk presteren voor verschillende soorten wimpers en dat ze daarnaast ook de best mogelijke functies hebben.

We hebben nu verschillende mascara's in ons assortiment die allemaal verschillende specifieke functies hebben. Ze kunnen ook gecombineerd worden voor een fantastisch resultaat. We hebben mascara die geschikt is voor kortere en langere wimpers met unieke eigenschappen voor de allerbeste resultaten. We hebben veganistische mascara, watervaste en mascara voor intens zwarte wimpers. Afhankelijk van wat je zoekt en wenst. We hebben ook verschillende sets samengesteld waarmee je meer producten tegen een betere prijs krijgt als je twee verschillende mascara´s wenst of als je direct twee mascara's wilt kopen.

De mascara van CAIA: 

  • Innovatieve mascara´s
  • Meerdere functies
  • Hoge kwaliteit
  • Cruelty free
  • Gratis verzending boven 25 € 

Waar we voor werken 
Het is ons doel en onze visie om make-up van de allerhoogste kwaliteit te maken die niet uitzonderlijk duur is voor onze klanten. We zetten ons daar voor in en we verkopen onze make-up momenteel uitsluitend zonder tussenhandel op www.caiacosmetics.com

Wanneer je bij ons naar binnen stapt, krijg je niet alleen het beste dat de markt te bieden heeft, je krijgt ook een groot deel van onze ziel.  

Je kunt altijd contact met ons opnemen
CAIA werkt voor jou – wij horen graag van je! Wij staan voor je klaar en als je vragen hebt over onze producten, je bestelling of iets anders helpen wij je. Neem contact met ons op via info@caiacosmetics.com en wij geven je binnen 24 uur antwoord.

MascaraMascaraMascara

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping