body glow

Hou je van extra glow op je benen, armen of decolleté? Dan is onze body glow echt iets voor jou! Dit product is verkrijgbaar in drie tinten en is zeer gepigmenteerd. 

GOLDEN BEAM
GOLDEN BEAM
Body Glow
Body Glow
Verkrijgbaar in 3 tinten
€48
Koop
GOLDEN TAN
GOLDEN TAN
Body Glow
Body Glow
Verkrijgbaar in 3 tinten
€48
Koop
GOLDEN SPARKS
GOLDEN SPARKS
Body Glow
Body Glow
Verkrijgbaar in 3 tinten
€48
Koop
BODY GLOW BRUSH
BODY GLOW BRUSH
Body
Brush
€19
Koop
BODY GLOW KIT
BODY GLOW KIT
Body Glow & Body Brush
Kit 18%
€55
MTV
SHOW ME SKIN
SHOW ME SKIN
Body Fragrance Powder
Highlighter
€33
Koop

Glow Body Glow
Wat extra glow is nooit verkeerd! Meng onze body glow door je bodylotion voor glans op je benen en armen of breng het product direct aan op plekjes die je extra wilt laten opvallen. De warme ondertoon geeft je een gouden finish en een mooie glans.
We raden je aan om onze Body Glow aan te brengen met BODY GLOW BRUSH, die zo gevormd is dat je die gemakkelijk en gelijkmatig kunt aanbrengen.

Highlighter
Krijg je geen genoeg van glow? In onze categorie HIGHLIGHTER vind je verschillende producten die je extra glans geven.

Liquid Highlighter
Een vloeibare highlighter die je met een kwastje, sponsje of je vingers op je gezicht aanbrengt op de punten die jij wilt laten opvallen of meng deze met je foundation/dagcrème voor een natuurlijke glow.

Glow Stick
Een crèmige stick die één wordt met je huid voor een natuurlijk resultaat, maar die je ook direct kunt aanbrengen op de punten waar je extra glans wilt. Perfect om mee te nemen in je handtas!

Geperste Highlighter
Onze geperste highlighters zijn gemaakt met een prismatechnologie die een zijdezacht resultaat oplevert met een magische glow! 

Social media
Op onze social media willen we je inspireren en tips en informatie geven over onze producten en hoe je ze kunt gebruiken. Op IGTV en YouTube vind je verschillende tutorials die we samen met onze make-up artists hebben gemaakt over verschillende looks die je gemakkelijk kunt creëren. Voel je vrij om ons te taggen op je social media – we zien graag je resultaten!

Vragen?
Heb je een vraag of wil je hulp of informatie over onze producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@caiacosmetics.com, dan helpen wij je verder. 

Body Glow

Body GlowBody GlowBody Glow

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping