Eyeliner

Accentueer je ogen met een eyeliner die een intensere look creëert. Breng de hoeveelheid aan die past bij het effect dat je wilt creëren - een eyeliner kan net zo goed dagelijks worden gebruikt als voor feestjes. Gebruik zwarte eyeliner om intensiteit in je oogopslag te creëren en gebruik witte eyeliner om de illusie van grotere en helderdere ogen te creëren. 

MTV
LOW WAIST
LOW WAIST
Eyeliner
Eyeliner
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop
MTV
PUNK’D
PUNK’D
Eyeliner
Eyeliner
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop
MTV
MILLENNIAL
MILLENNIAL
Eyeliner
Eyeliner
Verkrijgbaar in 3 tinten
€19
Koop
SNATCHED EYELINER
SNATCHED EYELINER
Liquid Eyeliner
Eyeliner
€19
Koop
SNATCHED EYES
SNATCHED EYES
Kit 12%
€38
Nieuwe
ALL ABOUT EYES
ALL ABOUT EYES
Makeup Kit
Kit 19%
€63
Bestseller
EYE BRIGHTENER
EYE BRIGHTENER
Inliner
Eyeliner
€19
Koop
PENCIL EYELINER
PENCIL EYELINER
Eyeliner
Eyeliner
€19
Koop

Eyeliner is al lang een grote favoriet van velen. Het kan je ogen op een mooie manier accentueren, terwijl je zelf kunt kiezen hoe dramatisch en intens je look moet worden. Hierdoor is de eyeliner net zo goed voor dagelijks gebruik als voor feestjes. 

Je zet de eyeliner langs de wimperlijn om intensiteit in je blik te creëren en je kiest zelf hoe dik de eyeliner moet worden. Je kunt bovendien vanuit de rand van je oog de wing verlengen om de beroemde cat eye-look te creëren. De eyeliner is verkrijgbaar als vloeibare eyeliner met een dunne punt voor nauwkeurige toepassing of als een eyelinerpotlood voor eenvoudige toepassing. 

Met een witte eyeliner creëer je de illusie van grotere en helderdere ogen. Je brengt deze aan op de binnenste, onderste wimperlijn (je waterlijn). 

Aanbrengen: 
Wanneer je hebt gekozen welke eyeliner je wilt gebruiken, kijken we ernaar uit om het te testen! Om rechte lijnen te kunnen maken, vereenvoudig je het aanbrengen als je met je elleboog ergens op steunt. Zorg dat je bij het aanbrengen doorwerkt, want het resultaat wordt vaak een beetje bibberig als je te langzaam bent. Oefening baart kunst en je zult van allerlei looks kunnen creëren; van de meer alledaagse tot sensuele looks. 

CAIA Eyeliner: 

  • Watervaste formule
  • Witte en zwarte Eyeliner 
  • Gratis verzending boven € 25
  • Cruelty Free 

Wat voor soort eyeliner moet ik kiezen?
Het is vaak een kwestie van smaak welk uiterlijk je wilt creëren, maar ook waar je graag mee werkt. Als je met een vloeibare eyeliner werkt, wordt de lijn nauwkeuriger en scherper, terwijl je een potlood meer kunt blenden voor een zachter resultaat. 

De witte eyeliner kan natuurlijk op zich worden gebruikt of in combinatie met andere soorten eyeliner. 

Tips voor wie eyeliner met een wing wil aanbrengen 

Wil jij ook zo graag die populaire wing maken die zo´n mooi effect aan je ogen geeft? 

  • Begin met het zetten van een middelmatig brede lijn in het midden van het bovenste ooglid. Een goede tip is om de eyeliner in een hoek naar beneden te houden, zodat je met de punt bij je wimperwortels komt voor een gelijkmatige lijn.  
  • Breng dan een iets smallere lijn aan in je binnenste ooghoek werk naar het midden van het ooglid toe waar je met aanbrengen begon. Om ook de buitenlijn te kunnen zetten, begin je vanuit je buitenste ooghoek en werk je naar het midden naar de lijn toe. 
  • Om de wing te maken, zet je een lijn die begint in de buiten ooghoek schuin omhoog naar buiten toe, terwijl je naar beneden kijkt. Kijk vervolgens recht vooruit en trek een lijn uit het midden van de buitenooghoek en laat deze lijn met de vorige samenkomen, zodat je een puntige wing maakt. Daarna kleur je het in en je hebt een klassieke eyeliner-look met wing gemaakt!
  • Hoe ver je de wing naar buiten wilt "trekken" en hoe hoog hij moet komen, is een kwestie van smaak en wordt volledig door jou bepaald! 
Eyeliner
EyelinerEyelinerEyeliner

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping