SPF

Nieuw ontwerp
GOT YOU COVERED KIT
GOT YOU COVERED KIT
SPF 30 Lip Oil & SPF 50+ Face Cream
Kit 16 %
€43
Nieuw ontwerp
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
Lip Care
€22
Koop
Nieuw ontwerp
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
All Skin Types
Spf
€29
Koop

SPF is een afkorting van Sun Protection Factor – d.w.z. zonbeschermingsfactor.  Een goede SPF kan je huid beschermen tegen de schadelijke UV-stralen die vroegtijdige veroudering veroorzaken en kan zelfs helpen tekenen van schade om te keren door donkere vlekken te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. De cijfers geven aan hoe goed een zonnebrandcrème beschermt tegen de UV-stralen van de zon, d.w.z. de mate van UV-bescherming van de zonnebrandcrème. 

  • SPF 30 kan dertig keer de normale bescherming van de huid bieden tegen de UV-stralen van de zon.
  • SPF 50 kan vijftig keer de normale bescherming van de huid bieden tegen de UV-stralen van de zon.

The Shield Face Cream
Een gezichtscrème met een hoge UV-bescherming voor de huid. De crème wordt snel opgenomen zonder te plakken en bevat hyaluronzuur en vitamine E die de huid hydrateren en verzachten. Direct aanbrengen op de gereinigde huid of als laatste stap in je huidverzorgingsroutine.  The Shield bevat SPF 50+.

Beach Lip Olie
Vergeet niet om ook je lippen te beschermen! Beach Lip Oil geeft een mooie glans aan je lippen en beschermt tegen de UV-stralen van de zon. De olie is verrijkt met vitamine E en SPF 30. Hij is eenvoudig aan te brengen voor een egale glanslaag die de lippen beschermt.

After Sun Serum
Serum perfect om aan te brengen na een lange dag in de zon. Licht en snel absorberend after sun serum dat helpt vocht te bevorderen en het comfort en de soepelheid van de huid te herstellen.

SPFSPFSPF

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping