Paletten

Sassy, Classy en Cute - onze gezichtspaletten zijn blijvertjes. Ze zijn snel uitgegroeid tot een favoriet onder veel van onze CAIA´s. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen, bevatten contour, blush, bronzer en highlighter, alles in één, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

SASSY
Face Palette
€35
Koop
CLASSY
Face Palette
€35
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
€61
Koop
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
€61
Koop

CAIA´s paletten
Een van onze meest gekochte producten - onze gezichtspaletten! Sassy, Classy & Cute zijn snel favoriet geworden onder onze CAIA's. Het palet bevat vier producten: Highlighter, bronzer, blush en contour. De highlighter met zijn prismatechnologie creëert een prachtige glans, terwijl de formule zorgt voor gemakkelijk aanbrengen. De blush is zijdezacht, de bronzer geeft een heerlijk zongebruind resultaat terwijl de contour makkelijk te gebruiken is. 

Het palet zelf is erg handig om mee te nemen in een tas of necessaire, terwijl het verschillende producten bevat en een spiegel aan de binnenkant heeft, zodat je je gemakkelijk kunt opmaken of je make-up kunt bijwerken tijdens de dag. 

Sassy 
Dit palet is het lichtste van al onze tinten. De highlighter is licht en heeft een koudere ondertoon. De contour heeft een meer koude ondertoon om te kunnen werken met schaduwen, terwijl de bronzer warmer is van toon zodat je hem kunt toepassen in het hele gezicht. De blush heeft een roze tint. Dit palet is veganistisch. 

Voor een foto van alle kleuren, zie foto 5 op de productpagina. 

Classy
Dit palet is de op één na lichtste in ons assortiment. De highlighter heeft een meer warme, gouden tint. De blush heeft een meer koperen tint en de contour is weer een wat koudere tint om te kunnen werken met schaduwen, terwijl de bronzer warmer is zodat je die kunt toepassen waar je wilt. Dit palet is veganistisch. 

Voor een foto van alle kleuren, zie foto 5 op de productpagina. 

Cute
Dit palet bevat twee blushes in twee verschillende kleuren om meer dynamisch te kunnen werken met verschillende kleuren in het gezicht. De ene blush heeft een rode, roze tint en de andere blush heeft een meer paarse tint. De bronzer heeft de donkerste tint van onze vier paletten en de highlighter heeft een meer koude ondertoon in een koperen tint met paarse elementen.

Voor een foto van alle kleuren, zie foto 5 op de productpagina. 

Onze paletten: 

  • Highlighter, bronzer, contour en blush 
  • Cruelty Free
  • Gratis verzending boven 25 € 

De producten in het palet 
Blush breng je aan op je jukbeen om je gelaatstrekken en je gezicht te accentueren. Een tip is een goede kwast, die speciaal gemaakt is voor blush zodat het aanbrengen eenvoudig en gelijkmatig gebeurt. We raden Angled Blush Brush 06 of Feather Blending Brush 05 aan. Breng aan met lichte handbewegingen voor de beste resultaten.

Contour gebruik je om meer dynamiek in je gezicht te creëren, je werkt dan met een donkerdere tint dan je eigen huidskleur om de gebieden die je niet wilt benadrukken te schaduwen en meer diepte in je gezicht te creëren.

Een highlighter gebruik je voor de trekken in je gezicht die je wilt benadrukken met behulp van lichtreflectie en glans. Hier bepaalt alleen je eigen fantasie de grenzen voor het aanbrengen, maar velen zetten highlighter op het jukbeen, wenkbrauwbot, neus, cupidoboog en decolleté. Met een Bronzer breng je een iets donkerdere tint dan je eigen aan in je gezicht voor een meer zonverbrande indruk. Dit wordt toegepast op het hele gezicht of op die gebieden waar het volgens jou het beste uitkomt. Velen gebruiken bronzer ook als blush of oogschaduw.

Paletten

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0