Dagcréme

Elke dag wordt je huid blootgesteld aan de externe stress van het weer en de omgeving, je dagcrème is daarom een belangrijke stap om de barrièrefunctie van de huid te versterken. De dagcrème is de laatste stap in je huidverzorgingsroutine, kies een dagcrème die past bij jouw huidtype en behoeften. 

Nieuw ontwerp
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
All Skin Types
Spf
€29
Bestseller
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
Day Cream
€27
Koop
Bestseller
STAY CALM DAY CREAM
STAY CALM DAY CREAM
Dry/Sensitive Skin
Day Cream
€27
Koop
OIL CONTROL DAY CREAM
OIL CONTROL DAY CREAM
Oily/Combination Skin
Day Cream
€27
Koop
Bestseller
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
€10
Koop
HYDRA MATTE FACE CREAM
HYDRA MATTE FACE CREAM
Oily/Combination skin
Day Cream
€27
Koop
Bestseller
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
Lip Care
€23
Koop

Een dagcrème hydrateert de huid en versterkt de huidbarrière. Een gehydrateerde huid vormt de basis voor een goede make-up, daarom is de dagcrème een belangrijke laatste stap in je ochtendroutine. Een dagcrème hydrateert en verzacht de buitenste lagen van de huid en "kapselt" de actieve ingrediënten in die eerder in de huidverzorgingsroutine worden aangebracht. Bij het kiezen van een dagcrème is het belangrijk dat je kiest voor een dagcrème die is aangepast aan jouw huidtype en voldoet aan jouw behoeften. 

Droge/gevoelige huid
Een droge en gevoelige huid heeft een parfumvrije dagcrème nodig die kalmeert en diepgaand hydrateert. Onze dagcrème voor de droge huid bevat onder andere Aloe Vera, dat werkt als een kalmerend en herstellend middel. Het bevat ook de Panthenol vochtboost die je een gladdere en zachtere huid geeft.

Vette/Gecombineerde huid
Je hoort vaak dat een vette of gecombineerde huid niet hoeft te worden gehydrateerd, maar dat is een mythe. Als je vette huid te droog is, kan deze zelfs nog meer talg produceren om dit te compenseren, daarom is het belangrijk om producten te gebruiken die vocht inbrengen. Onze dagcrème voor de vette en gecombineerde huid hydrateert de huid in de diepte en balanceert de talgproductie met behulp van Salicylic Acid en egaliseert de fijne lijntjes. 

Normale huid
Zelfs een normale huid heeft hydratatie nodig om de vochtbalans in de huid te behouden. Onze dagcrème voor de normale huid is een echte vochtboost die onder andere het belangrijke ingrediënt Moisture Magnet bevat dat het vocht in de huid vasthoudt. Het bevat ook vitamine E die de beschermende barrière van de huid versterkt en je huid zijdezacht maakt. 

Ga als volgt te werk
Breng de crème aan op een gereinigd gezicht, na de toner en een serum. Met een kleine hoeveelheid kom je al een heel eind en we raden meestal een klik aan die net iets groter is dan een erwt. Breng aan met zachte, lichte, opwaartse bewegingen. 

Nachtcrème
Het is belangrijk om overdag en voorafgaand aan je make-up een dagcrème te gebruiken, maar het is ook belangrijk om je routine 's avonds te beëindigen met een nachtcrème. Tijdens de nacht maakt onze huid een herstelfase door, er is dan tijd om ingrediënten op te nemen om de natuurlijke balans van de huid te herstellen. Sluit je dag af met The Sleeping Beauty Night Cream, vol met hydraterende en verzachtende ingrediënten als Aloe Vera en Hyaluronic Acid. 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping