Concealer

Verlichten, accentueren, verbergen of contouren creëren met IT'S ICONIC Concealer. Een romige en vegan formule die een natuurlijke glans geeft en een hoge dekking heeft. 

Filter
Sorteren op
IT'S ICONIC CONCEALER
IT'S ICONIC CONCEALER
Finns i 19 färger
€17
CONCEAL ME
CONCEAL ME
Concealer & Concealer Brush
€26 €33
IT'S ICONIC DUO
IT'S ICONIC DUO
Foundation & Concealer
€37 €46
FLAT CONCEALER BRUSH 11
FLAT CONCEALER BRUSH 11
€15
Koop
BUFFER CONCEALER BRUSH 12
BUFFER CONCEALER BRUSH 12
Contour & Concealer
€15
Koop
Bestseller
PERFECT BLENDER
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
€8
Koop
BASE PERFECTION
BASE PERFECTION
Foundation, Concealer & Setting Powder
€58 €72

Door de lichte formule biedt IT'S ICONIC Concealer een natuurlijke glans terwijl je een hoge dekking krijgt en je gemakkelijk donkere kringen onder je ogen kunt verbergen of onregelmatigheden kunt bedekken. De concealer is vegan.

Hoe weet ik welke ondertoon ik heb?
Als je blauwe/donkerpaarse aderen hebt, heb je waarschijnlijk een koele ondertoon, als je aderen meer in de richting van groen gaan, neig je naar een warme ondertoon. Als er geen duidelijk onderscheid tussen de kleuren is, heb je waarschijnlijk een neutrale ondertoon. Bij een koele ondertoon moet je een concealer gebruiken die naar roze neigt, terwijl een gelere concealer bij een warme ondertoon past.


Tips voor het gebruik van je concealer

 • Maak schaduwrijke delen van je gezicht lichter, bijvoorbeeld onder de ogen en neusvleugels.
 • Laat je ogen beter uitkomen door het onder het wenkbrauwbot en in de buitenhoek aan te brengen.
 • Creëer contouren door de het aan te brengen op de brug van je neus, de punt van je kin, jukbeenderen en voorhoofd.
 • Gebruik het als primer op je oogleden.

We raden aan om de concealer aan te brengen met een van de volgende tools:

 

Actieve ingrediënten

 • DAPHNE VITASENSE
  Beschermt en verlicht de gevoelige huid tegen bijvoorbeeld kou, versterkt de beschermende huidbarrière en vermindert ontstekingen.

 • HYALURONZUUR
  Trekt water aan en bindt het, dit betekent dat het zowel vocht vasthoudt als aantrekt. Zorgt voor een gladdere en vollere huid, bevordert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine. Vanaf een leeftijd van 25 jaar neemt de lichaamseigen productie van hyaluronzuur af, wat betekent dat we van buitenaf moeten aanvullen.

 • VITAMINE C
  Een antioxidant die huidcellen beschermt tegen het beschadigen van vrije radicalen wat wordt veroorzaakt door blootstelling aan UV. Remt de productie van melanine dat helpt pigmentatieveranderingen en bruine vlekken te verlichten. Egaliseert de huidskleur en geeft glans.

 • VITAMINE E
  Biedt antioxiderende eigenschappen die beschermen tegen onder andere verontreinigingen die anders de huid kunnen verzwakken.

Laat je inspireren
Op YouTube en Instagram vind je verschillende tutorials en informatieve clips over onze concealers en foundations. Make Up artists, onze productontwikkelaars en Bianca Ingrosso werken mee in de verschillende clips en praten over de producten.

Make-up kit
We hebben ook verschillende kits samengesteld, daarmee krijg je meer waar voor je geld wanneer je iets koopt! Daar vind je meer producten tegen een gereduceerde prijs, waaronder IT'S ICONIC DUO en CONCEAL ME.

Wat vind je van onze producten?
Wij willen graag weten wat je van jouw product vindt! Maak een account aan op de website via mijn pagina's en schrijf een recensie over wat jij van de concealer vindt.

Concealer

ConcealerConcealerConcealer

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping