Toner

Gebruik een toner nadat je je huid hebt gereinigd om de pH van de huid te herstellen en de overgebleven make-up en vuil te verwijderen. Onze toners zijn aangepast aan de vette, droge, gevoelige of normale huid. Kies degene die het beste bij je past! 

Bestseller
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
€19
Koop
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
Toner
€19
Koop
BALANCING TONER
BALANCING TONER
Oily/Combination Skin
Toner
€19
Koop
Bestseller
Handle with Hair Tools
Handle with Hair Tools
Hairband
Tools
€10
Koop
Nieuwe
CICASENCE ESSENCE
CICASENCE ESSENCE
Dry/ Sensitive Skin
Toner
€31
Koop

Je kunt je reinigingsroutine heel goed afsluiten door een toner aan te brengen om de pH van de huid te herstellen. Wanneer je je gezicht wast met een reinigingsmiddel en water kan de pH-balans verstoord raken omdat gewoon water een hogere pH-waarde heeft dan je huid. Onze toners herstellen de huid, en dat is een belangrijke stap om maximaal effect te krijgen van de daaropvolgende producten zoals serum en dagcrème. 

Aanbrengen
Je kunt de toner heel goed met je handen op je huid deppen, maar het is ook mogelijk om een paar druppels op een wattenschijfje aan te brengen en over de huid te halen. Was de toner na het aanbrengen niet weg, omdat de toner ervoor zorgt dat de producten die je erna aanbrengt maximaal effect hebben en gemakkelijker in de huid trekken. 

Verschillende huidtypes
Onze toners zijn aangepast aan verschillende huidtypes en voldoen aan verschillende behoeften. Een droge en gevoelige huid heeft een toner nodig die mild en hydraterend is. Een vettige huid heeft echter een toner nodig die de poriën verkleint, de talgproductie vermindert en de huid overdag mat maakt. Kies een toner die bij jouw huidtype past. 

Droge en gevoelige huid
De Calming Toner kalmeert en hydrateert de huid in de diepte. De toner heeft een iets dikkere consistentie met onder andere de werkzame stof Panthenol die kalmeert en verzacht. De toner wordt aangebracht na het reinigen van je huid ter voorbereiding van je overige huidverzorging en zorgt er ook voor dat je andere producten gemakkelijker in je huid trekken.

Gecombineerde en vette huid
De Balancing Toner helpt je huid in balans te brengen door de olieproductie te reguleren. Dit is te danken aan ingrediënten zoals Salicylic Acid en Evermat die vergrote poriën tegengaan en de glans reguleren die een vette huid gedurende de dag vaak ervaart. Breng de toner, na het reinigen van je huid, aan met een wattenschijfje op de plekken die aan het einde van de dag vaak vettig aanvoelen.

Normale huid
De Ultimate Hydration Toner bereidt je huid voor en zorgt voor een echte hydraterende boost. De Ultimate Hydration Toner bevat Hyaluronic Acid dat de huid tot in de diepte hydrateert en de natuurlijke PH-waarde in evenwicht brengt. Je brengt de toner aan nadat je je huid hebt gereinigd ter voorbereiding voor de overige producten van je huidverzorgingsroutine. Dep het product voorzichtig op je gezicht en hals of breng het aan met behulp van een wattenschijfje.  

Social media
Volg ons op social media! Je vindt CAIA Cosmetics op Instagram, YouTube, TikTok en Facebook. Op Instagram plaatsen we dagelijks foto's en storys met inspiratie, tips en tricks, tutorials en we beantwoorden je vragen. Op TikTok vind je de meer speelse content waar we inspireren en verschillende looks creëren. Op YouTube staan informatieve video's over onze producten, introductievideo's en zelfs materiaal om ons te volgen op het hoofdkantoor van CAIA Cosmetics. 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping