Setting Spray

Wil je gloed of extra vocht toevoegen aan je make-up routines? Het antwoord is dan een setting spray. Met behulp van de spray die ofwel glans ofwel vocht toevoegt, zal je make-up beter blijven zitten gedurende de dag. Koop een duo voor beide setting sprays of vind je favoriet vandaag.

THAT EXTRA HOUR
Long Lasting Setting Spray
€22
Koop
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
€20
Koop
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
€20
Koop
THAT DEWY HYDRATION DUO
Setting Spray
€35 €40
SETTING SPRAY TRIO
Setting Spray
€49 €61
SETTING SET
Long Lasting Setting Spray & Toiletry Bag
€29 €37
STAY ALL DAY
Long Lasting Setting Spray, Eye Primer & Long Lasting Primer
€55 €68
SETTING SPRAY KIT
Setting Spray & Toiletry Bag
€52 €61
PRIME TIME KIT
Primer, Setting Spray, Toiletry Bag & Headband
€61 €78
HAIR CLIPS
Jasmin Collection
€12
Koop

That Dewy Look & That Extra Hydration 
Onze beste productlancering tot nu toe, onze geliefde setting sprays! That Dewy Look richt zich op het creëren van "gloed" en geeft je huid glans zonder vettig te worden. Gebruik de spray voordat je make-up aanbrengt voor een goede basis, na de make-up voor fixatie of neem het mee in je tas om glans toe te voegen gedurende de dag. 

Houd de fles ongeveer 30 cm van je gezicht tijdens het aanbrengen en met onze speciaal ontworpen pomp krijg je een gelijkmatige laag op je gezicht. 

Deze setting spray met zijn ultralichte formule maakt de huid zelfs glad met behulp van het extract van bruine algen. 

Je kunt hem net zo goed met make-up als zonder aanbrengen, als je gewoon een mooie glans wilt. 

That Extra Hydration is onze hydraterende spray. We weten allemaal hoe belangrijk vocht is om een duurzaam en mooi resultaat voor je make-up te krijgen, toch? Deze setting spray is speciaal ontworpen door ons productontwikkelingsteam om je huid een extra vochtboost te geven. De spray hydrateert en bevat ook vijgencactus die een geïrriteerde huid kalmeert. 

Gebruik de setting spray voordat je je opmaakt, wanneer je make-up klaar is voor fixatie, breng het gedurende de dag aan om je huid te hydrateren of wanneer je niet opgemaakt bent en je huid droog aanvoelt. Ook That Extra Hydration heeft een speciaal ontworpen pomp om de spray zacht en gelijkmatig aan te brengen op je gezicht. Houd bij het aanbrengen de fles ongeveer 30 cm van je gezicht en spuit de ultralichte formule voor de best mogelijke resultaten. 

Beide sprays zorgen dat je make-up de hele dag beter blijft zitten!

Meerdere kopen
We begrijpen dat je waarschijnlijk beide sprays wilt, het beste van beide werelden volgens ons. Daarom hebben we voor jou een set gecreëerd met beide sprays tegen een betere prijs, Zo kun je beide kopen zodat je ze door elkaar of afzonderlijk kunt gebruiken, helemaal naar jouw wens! 

We hebben ook een set gecreëerd met beide setting sprays en onze roze necessaire zodat je de perfecte set krijgt! 

Onze setting sprays: 

  • 100 ml
  • Veganistisch 
  • Cruelty Free
  • Gratis verzending boven 25 € 

Waarom zou je een setting spray gebruiken?

  • Om make-up te fixeren
  • Voor een duurzamer resultaat 
  • Voegt functies toe zoals vocht en glans 
  • Fijne applicatie gedurende de dag 
  • Meerdere voedende ingrediënten 

Wil je meer lezen? 
Op elke productpagina van onze sprays vind je zowel informatieve productteksten over elk product als recensies van klanten over hoe zij onze setting sprays ervaren. Mocht je nog een vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Je komt hier in contact met ons. 

Een laatste tip.. 
Onze setting sprays zijn 100 ml en hebben een grootte die perfect is om mee te nemen in je tas voor toepassing tijdens de dag, voor in je necessaire of in de badkamerkast. We hopen dat je geweldige looks zult creëren met behulp van onze setting sprays!

Setting Spray

Setting spraySetting SpraySetting Spray

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0