Setting Spray

Met een Setting spray zorg je dat je make-up één geheel wordt en langer blijft zitten. Hier vind je drie verschillende setting sprays: één voor extra glow, één die hydrateert en één die ervoor zorgt dat je make-up extra lang mooi blijft.

Bestseller
THAT DEWY HYDRATION DUO
THAT DEWY HYDRATION DUO
Setting Spray
Kit 17%
€40
Bestseller
THAT EXTRA HOUR
THAT EXTRA HOUR
Setting Spray
Setting Spray
€24
Koop
Bestseller
THAT DEWY LOOK
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
Setting Spray
€24
Koop
Bestseller
THAT EXTRA HYDRATION
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
Setting Spray
€24
Koop
Bestseller
SETTING SPRAY TRIO
SETTING SPRAY TRIO
Makeup Kit
Kit 22%
€56
Geschenk bij aankoop
DEWY KIT
DEWY KIT
That Dewy Look & Dewy Drops
Kit 4%
€55
Bestseller
THAT DUO LOOK
THAT DUO LOOK
Gift Box
Kit
€25
Koop
Nieuwe
THAT EXTRA BASE
Makeup Kit
Kit 14%
€65

That Dewy Look
That Dewy Look richt zich op het creëren van gloed en geeft je huid glans zonder vettig te worden. Gebruiken voor het aanbrengen van je make-up voor een goede basis, na de make-up voor fixatie of neem hem mee in je tas om extra glans toe te voegen gedurende de dag. Houd de fles ongeveer 30 cm van je gezicht tijdens het aanbrengen en met onze speciaal ontworpen pomp krijg je een gelijkmatige laag op je hele gezicht. Met zijn ultralichte formule maakt deze spray je huid gelijkmatig met behulp van het extract van bruine algen. Je kunt de spray net zo goed met als zonder make-up gebruiken om extra glans toe te voegen.

That Extra Hydration 
That Extra Hydration is een spray die hydrateert! Vocht is altijd belangrijk om een duurzaam en stijlvol resultaat van je make-up te krijgen. Deze setting spray is speciaal ontwikkeld door ons productontwikkelingsteam om je huid een extra vochtboost te geven. Het bevat ook vijgencactus die een geïrriteerde huid kalmeert. Breng That Extra Hydration aan voor of na je make-up om te fixeren of neem hem mee in je tas voor extra vocht gedurende de dag. De spray kan ook worden gebruikt op een volledig onopgemaakte huid als je huid overdag droog aanvoelt. Houd de fles ongeveer 30 cm van je gezicht tijdens het aanbrengen en met onze speciaal ontworpen pomp krijg je een gelijkmatige laag op je hele gezicht.

That Extra Hour
That Extra Hour is je beste maatje als je wilt dat je make-up lang mooi blijft! Gebruik de spray als primer voor je basis en eindig je make-up met deze setting spray die een zachte laag over je gezicht achterlaat voor een perfecte look gedurende de hele dag. De formule is licht op de huid en met de speciaal ontworpen pomp spray je gemakkelijk een zachte en gelijkmatige laag over je hele gezicht. That Extra Hour is vegan en bevat geen alcohol die de huid uitdroogt. 

Meerdere kopen
We hebben verschillende kits met onze sprays, zodat je er meerdere kunt kopen tegen een betere prijs. Alle sprays zijn super om met elkaar te combineren, afhankelijk van het resultaat dat je wilt bereiken. Voor een extra lange en gelijkmatige duurzaamheid van je make-up, raden we ook aan om een primer aan te brengen voordat je de basis aanbrengt. 


Waarom zou je setting spray gebruiken?

  • Om make-up te fixeren
  • Voor een duurzamer resultaat 
  • Zodat je make-up één wordt
  • Voegt functies toe zoals vocht en glans
  • Speciaal ontworpen pomp voor gelijkmatige resultaten 
  • Meerdere verzorgende ingrediënten 


Wil je meer lezen? 
Op elke productpagina vind je zowel informatieve productteksten over elk product als recensies van klanten over wat zij onze setting sprays vinden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Je komt hier in contact met ons.

Setting spraySetting SpraySetting Spray

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping