Oog Creme

De huid rond de ogen is vaak dunner en kwetsbaarder dan voor de andere delen van het gezicht, daarom is het belangrijk om een vochtinbrengende crème te hebben die speciaal voor de ogen is gemaakt. 

SOS RESCUE EYE CREAM
SOS RESCUE EYE CREAM
All skin types
Eye Cream
€31
Koop
Bestseller
OVERNIGHT EYE SERUM
OVERNIGHT EYE SERUM
All Skin Types
Eye Cream
€30
Koop
BRIGHTENING EYE CREAM
BRIGHTENING EYE CREAM
Glow Series
Eye Cream
€29
Koop
Bestseller
AWAKENING EYE CREAM
AWAKENING EYE CREAM
All Skin Types
Eye Cream
€29
Koop
Bestseller
BYE BYE SLEEPY EYE PATCHES
BYE BYE SLEEPY EYE PATCHES
All Skin Types
Eye Cream
€33
Koop

Omdat de huid rond je ogen vaak gevoeliger en dunner is dan in de rest van je gezicht, is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Een oogcrème is een belangrijke aanvulling op je dag- en nachtcrème zodat je huid zijn goede eigenschappen kan behouden en het risico op vroegtijdige veroudering wordt geminimaliseerd. De huid rond je ogen is erg teer en heeft daarom moeite met het absorberen van moleculen uit een gewone moisturizer. 

De Awakening Eye Cream is geschikt voor alle huidtypes en bevat hyaluronic acid om het gebied rond de ogen te hydrateren. Onze oogcrème heeft bovendien een applicator met verkoelende eigenschappen die perfect is als je ogen 's ochtends gezwollen aanvoelen. Gebruik de applicator direct op de huid en gebruik vervolgens je vinger om de crème met vederlichte bewegingen rond de wenkbrauwboog en onder het oog in te masseren. 

Eye Make Up Remover
Het verzorgen van de tere huid rond de ogen is belangrijk en betekent ook dat een milde reiniging moet worden gebruikt. De Careful Eye Makeup Remover verwijdert zelfs de meest hardnekkige mascara en waterproof make-up. De remover laat je huid zacht en gehydrateerd achter dankzij ingrediënten als Flower Water en Panthenol.

Ga als volgt te werk:
Schud de fles, giet het product op een wattenschijfje en houd het een paar seconden tegen je oog. Het is belangrijk dat je je make-up niet afwrijft, maar het product laat inwerken om je wimpers niet te beschadigen. 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping