VOOR DE Droge en Gevoelige Huid

Hier vind je huidverzorgingsproducten die zacht, hydraterend en volledig parfumvrij zijn en speciaal zijn ontworpen voor als je een droge of gevoelige huid hebt.

Bestseller
GENTLE CLEANSING CREAM
GENTLE CLEANSING CREAM
Dry/Sensitive Skin
Cleanser
€19
Koop
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
Toner
€19
Koop
Bestseller
SOOTHING SERUM
SOOTHING SERUM
Dry/Sensitive Skin
Serum
€29
Koop
Bestseller
STAY CALM DAY CREAM
STAY CALM DAY CREAM
Dry/Sensitive Skin
Day Cream
€27
Koop
STRESS RELIEF SHEET MASK
STRESS RELIEF SHEET MASK
Dry/Sensitive Skin
Mask
€22
Koop
SENSITIVE SKIN COLLECTION
SENSITIVE SKIN COLLECTION
Skincare Kit
Kit 22 %
€73
Nieuwe
CALMNESS OVERLOAD
CALMNESS OVERLOAD
Skincare Kit
Kit 16 %
€95
Nieuwe
CICA CARE SERUM
CICA CARE SERUM
Dry/ Sensitive Skin
Serum
€28
Koop
Nieuwe
CICASENCE ESSENCE
CICASENCE ESSENCE
Dry/ Sensitive Skin
Toner
€31
Koop
Nieuwe
CLEAN THERAPY CLEANSING BALM
CLEAN THERAPY CLEANSING BALM
Dry/Sensitive Skin
Cleanser
€27
Koop
Nieuwe
THAT BOUNCY SKIN
THAT BOUNCY SKIN
Skincare Kit
Kit 14 %
€74

In onze verzorgingsserie voor de droge/gevoelige huid vind je:

  • Cleanser
    Een goede cleanser die diep reinigt is essentieel voor de huid om zich goed te voelen en te herstellen. Het is natuurlijk altijd belangrijk om 's avonds alle make-up goed van je gezicht te halen, maar ook als je geen make-up hebt gedragen, moet je je huid elke avond reinigen. Gedurende de dag wordt de huid blootgesteld aan onzuiverheden en vuil die we weg willen halen voordat andere producten worden aangebracht.

  • Toner
    Een toner bereidt je huid voor op het aanbrengen van andere huidverzorgingsproducten. Verschillende toners hebben verschillende eigenschappen en zorgen er ook voor dat je andere huidverzorgingsproducten gemakkelijker intrekken.

  • Daycream
    De dagcrème breng je aan als laatste stap van de ochtendroutine. De crème creëert een voedende laag die je huid hydrateert, voedt en beschermt. 

Alle producten in deze serie zijn parfumvrij en mild voor de huid en zorgen voor veel hydratatie. 

De Gentle cream to foam cleanser reinigt mild zonder de balans te verstoren of de huid te beschadigen. De cleanser is kalmerend en laat de huid bovendien schoon en gehydrateerd achter. Masseer het product met je vingertoppen in op een vochtig gezicht en hals, spoel vervolgens af met lauw water.

De Calming Toner kalmeert en hydrateert de huid in de diepte. De toner heeft een iets dikkere consistentie die kalmeert en verzacht. Aanbrengen nadat je je huid hebt gereinigd ter voorbereiding voor de overige producten van je huidverzorgingsroutine. De toner zorgt er ook voor dat je andere producten makkelijk in je huid trekken. Dep het product voorzichtig op je gezicht en hals of breng het aan met een wattenschijfje. 

De Stay Calm Day Cream is een lichte dagcrème die de huid zowel kalmeert als hydrateert en is speciaal ontworpen voor een gevoelige of zeer droge huid. Wanneer je jouw ochtendroutine met dit product afrondt, versterk je de huidbarrière en laat je de huid gehydrateerd en zacht achter. 

Actieve ingrediënten
Onze huidverzorging bevat veel verschillende actieve ingrediënten. Onder 'eigenschappen' op elk product vind je de actieve ingrediënten die voornamelijk in dat specifieke product zitten. We hebben daarnaast alle actieve ingrediënten in onze huidverzorging verzameld in een woordenboek. 

Alle huidtypes

We hebben ook een categorie voor alle huidtypes, daar vind je:

- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

De Awakening Eye Cream heeft een romige en zachte gelformule die hydrateert, donkere kringen vermindert en de elasticiteit van de huid versterkt.

De Sleeping Beauty Night Cream vol hydraterende en verzachtende ingrediënten die de huidbarrière versterken en de huid voorbereiden op een nieuwe dag.

De Careful Eye Makeup Remover verwijdert zelfs de meest hardnekkige mascara en laat je huid zacht en gehydrateerd achter.

Weet je niet zeker wat jouw huidtype is?
Als je niet zeker weet welk huidtype je hebt, kun je eenvoudig thuis deze test doen.

- Was je gezicht met een mild reinigingsmiddel en droog het voorzichtig af met een schone en zachte handdoek
- Na ongeveer 30 minuten begint je huid te reageren. Als je glimmend wordt, heb je waarschijnlijk een vette huid. Maar als je alleen glimmend wordt in de t-zone, heb je eerder een gecombineerde huid. Als roodheid, vlekken of droge gebieden optreden, heb je hoogst waarschijnlijk een gevoelige/droge huid en als je het gevoel hebt dat de huid een goede balans behoudt, heb je waarschijnlijk een normale huid. 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?

U heeft nog geen artikelen aan de winkelwagen toegevoegd.Start shopping