Oogschaduw

Welkom bij CAIA's assortiment oogschaduw. Hier vind je onze verschillende oogschaduwpaletten met zowel matte als glinsterende kleuren en oogschaduw met metallic pigment. De oogschaduw is gecreëerd door enkele van de belangrijkste ”coloristas” ter wereld samen met ons productontwikkelingsteam en elk palet bevat een uitgebalanceerde mix oogschaduw voor het best mogelijke resultaat.

EYE SHADOW MIX
3 x Single Eye Shadows
€33 €41
EYE SHADOW DUO
Single Eye Shadow & Eye Shadow Primer
€25 €31
INSPIRATION
Eye Palette - Limited Edition
€44
Koop
BIBBZ SIGNATURE
Eye Palette
€51
Koop
MYKONOS
Single Eye Shadow
€14
Koop
LOVE
Single Eye Shadow
€14
Koop
AMORE
Single Eye Shadow
€14
Koop
PRECIOUS
Single Eye Shadow
€14
Koop
CUDDLES
Single Eye Shadow
€14
Koop
CHÉRIE
Single Eye Shadow
€14
Koop
BAE
Single Eye Shadow
€14
Koop
SUGAR
Single Eye Shadow
€14
Koop
CUTIE PIE
Single Eye Shadow
€14
Koop
STOCKHOLM
Single Eye Shadow
€14
Koop
BAMBI
Single Eye Shadow
€14
Koop
MARRAKECH
Single Eye Shadow
€14
Koop
ALL EYES ON ME
Eye Shadow Primer
€17
Koop
GOLDEN BRONZE
Eye Palette
€51
Koop
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
€61
Koop
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
€61
Koop
ESSENTIAL BRUSH KIT - EYES
€59 €74
PRECISION & BLEND
Eye Brushes
€59 €74

CAIA's oogschaduw
Het is onze ambitie is om producten van hoge kwaliteit te creëren tegen een goede prijs voor onze klanten. We leggen onze ziel en zaligheid in de productontwikkeling en luisteren altijd naar de wensen van onze klanten en kijken naar wat volgens ons ontbreekt in ons assortiment en op de markt. We werken samen met enkele van de belangrijkste ”coloristas” en fabrieken ter wereld om make-up van hoge kwaliteit te creëren. Elk palet en oogschaduw is zorgvuldig ontwikkeld door het productontwikkelingsteam van CAIA om ervoor te zorgen dat de kleuren en het kleurengamma zo evenwichtig mogelijk zijn. Elk palet heeft zelfs een ingebouwde spiegel.

Tip van ons voor jou 
Voor het aanbrengen van je oogschaduw raden we je van harte een goede set kwasten aan met verschillende functies om de oogschaduw correct in te werken en toe te passen, voor de best mogelijke resultaten. Bij het aanbrengen van de oogschaduw met metallic pigment, kun je dat het beste met je vingers doen om zo veel mogelijk pigment op je oogleden te krijgen.

Bekijk ook onze video's die elk palet horen voor een meer gedetailleerde presentatie van de kleuren.

Ons assortiment
Onze oogschaduwpaletten hebben een breed scala aan kleuren zodat je kunt combineren en geïnspireerd kunt raken door meerdere mogelijkheden en ze kunt gebruiken voor verschillende gelegenheden. Onze paletten hebben kleuren in verschillende tinten nude en aardse magnifieke bruine tonen van brons tot koper en geperste oogschaduw met uiterst exclusief metallic pigment.

We hebben ook een aantal sets samengesteld met verschillende producten bij elkaar tegen een meer betaalbare prijs.

Oogschaduw bij CAIA: 

  • Hoge kwaliteit
  • Matte en glinsterende kleuren en met metallic pigment
  • Breed kleurenspectrum
  • Cruelty free 
  • Gratis verzending boven 25 € 

Goed om te weten 
Make-up is leuk - dat vinden wij bij CAIA echt: Net als dat je moet experimenteren met kleuren en toepassingen! Hoe vaker je je opmaakt, hoe meer je ook leert over je gezicht. Om je op weg te helpen, zowel ter inspiratie als om te laten zien hoe je bepaalde ”looks” creëert, hebben we verschillende tutorials gemaakt zodat je inspiratie krijgt voor nog meer geweldige manieren om je op te maken. Bezoek ons YouTube-kanaal, daar vind je alle tutorials bij elkaar en wees bereid om je te laten inspireren en je vaardigheden nog verder aan te scherpen. En mocht je nog een vraag hebben, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Ons doel 
Het is ons doel en onze visie om make-up van de allerhoogste kwaliteit te maken die niet uitzonderlijk duur is. We zetten ons daar voor in en we verkopen onze make-up momenteel uitsluitend op www.caiacosmetics.com

Wanneer je onze wereld binnen stapt, krijg je niet alleen het beste dat de markt te bieden heeft, je krijgt ook een deel van ons hart en ziel.

Je kunt altijd contact met ons opnemen
CAIA werkt voor jou - dus aarzel niet om contact op te nemen. Wij staan voor je klaar als je vragen hebt over onze producten, je bestelling of iets anders, wij helpen je graag. Neem contact met ons op via info@caiacosmetics.com en wij geven je binnen 24 uur antwoord.

Oogschaduw

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0