CAIA QUEENS

CAIA QUEENS

EVELINE'S HERFSTLOOK

Is het niet gezellig dat het nu herfst is? En als je een gezellig avondje thuis bent, maak dan van de gelegenheid gebruik om een stijlvolle herfstlook te leren!

Creëer herfstmagie met onze babe Eveline die een magische herfstlook voor je heeft gecreëerd. 

  

Producten die Eveline in de video gebruikt: 

Kleuren uit het Golden Bronze Eye Palette: 

 • Gos, Boo & Hjärtat 

1. Begin met het aanbrengen van een basis voor je make-up. Gebruik bronzer en contour in Classy samen met kwast F03 en breng de producten aan met vegende cirkelvormige bewegingen op het bovenste deel van je voorhoofd en langs je jukbeen om dimensie in je gezicht te creëren. 

2. Blijf Classy gebruiken met F01 en contour. Breng met lichte bewegingen aan langs beide zijden van je neusbeen, onder je lippen of op de plaatsen waar je een schaduw wenst. 

3. Gebruik Gold Coast bronzer met F04 en breng aan op de plaatsen waar de zon van nature op je gezicht zou vallen, zoals voorhoofd, wangen, kin.

4. Gebruik Classy's blush met kwast F05. Breng aan met lichte bewegingen langs je jukbeen. 

5. Tijd voor Sydney Highlighter met kwast F08. Breng highlighter aan op de plaatsen in je gezicht waar je extra gloed wenst. Eveline brengt het aan langs haar jukbeenderen, wenkbrauwbotten, evenals op haar voorhoofd, haar neus en cupidoboog. 

6. Breng setting spray That Dewy Look aan zodat je make.up de hele dag goed blijft zitten en voor glow in je look. 

7. Tijd voor je ogen! Gebruik het Golden Bronze Eye Palette en begin met onze kleur Hjärtat met borstel E05. Breng de oogschaduw op het ooglid en je oogplooi aan en blend goed. Gebruik borstel E07 om oogschaduw langs de onderste wimperlijn aan te brengen. 

8. Gebruik borstel E06 met onze kleur Gos. Breng Gos aan in je oogplooi voor meer diepte en op je ooglid.  

9. Breng oogschaduw Boo aan met borstel E03 als een liggende V langs de buitenste rand van het oog en je oogplooi. 

10. Gebruik borstel E12 met Gos en breng het midden op je ooglid en langs de bovenste wimperlijn aan. 

11. Maak je oogmake-up af met je CAIA mascara. In deze video heeft Eveline onze watervaste mascara gebruikt. Breng mascara aan vanaf de basis van de wimpers naar buiten toe met kleine bewegingen van rechts naar links. 

12. Breng Sonoran aan langs de contouren van je lippen en vervolgens onze vloeibare lippenstift Pretty Nice.

13. Breng onze vloeibare lippenstift Lucky Charm aan op het midden van je lippen en dep een beetje met je vingers. 

14. Nu ben je klaar! Om te zien hoe Eveline haar look creëert, kun je onze IGTV's bezoeken. 

GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK

We vinden het fijn dat de zomer nog niet voorbij is. Mooi weer, leuke feestjes, ontspannen met vrienden en familie en andere festiviteiten staan ons te wachten. Waarom zouden we de zomer dan niet op een geweldige manier afsluiten met een supermooie zomerlook waarmee je de aandacht krijgt die je verdient? Wij willen je vertellen hoe je dezelfde look kunt krijgen als ons model. 

Onze make-up artist heeft in een IGTV een tutorial gemaakt waar je kunt zien hoe je deze Burgundy Summer Look aanbrengt. Om de video te bekijken – neem een kijkje op ons Instagram.  

  


De producten die in de video worden gebruikt zijn:


De kleuren die in het palet worden gebruikt, zijn: 

 • London 
 • Mykonos 
 • Tokyo 
 • Cape Town 
 • St. Barth 
 1. Gebruik de kleur Mykonos met Blender Brush E09 en breng het aan op je hele ooglid tot aan het wenkbrauwbot. Wrijf uit om de oogschaduw te vervagen. 
 2. Breng vervolgens de kleur Tokyo aan met dezelfde borstel als in stap 1. Breng de oogschaduw gelijkmatig aan op je oogleden en in de oogplooi.     
 3. Pak Precision Bullet Crease Brush E02 en breng de kleur Cape Town aan als een liggende V langs de buitenkant van je boven wimperrand en in je oogplooi om diepte in je look te creëren. 
 4. Tijd om de oogschaduw te vervagen! Gebruik opnieuw Blender Brush E09 en vervaag Cape Town voor een gelijkmatige kleurverdeling. 
 5. Werk nu met Flat Paddle Brush E08 en de kleur London. Breng Londen aan op het voorste deel van het ooglid naar de ooghoek toe. 
 6. Pak vervolgens de kleur St. Barth samen met Flat Paddle Brush E08 en breng het midden op de oogleden en gedeeltelijk in je oogplooi aan om diepte in de kleur te creëren. 
 7. Gebruik Precision Bullet Crease Brush E02 met de oogschaduw Cape Town en Tokyo. Breng beide kleuren heel lichtjes aan langs je onderste wimperlijn. 
 8. Breng mascara aan op zowel je bovenwimpers als onderwimpers. In deze tutorial hebben we Bibbz Boom Boom Lashes gebruikt, maar je kunt ook heel goed Vanz Va Va Volume en Space Intense gebruiken. Gebruik de mascara die jouw voorkeur heeft voor jouw wimpers. 
 9. Maak de look af met lippenstift op je lippen. Breng eerst ons lippotlood Mojave aan langs de contouren van je lippen. Eindig met het aanbrengen van lippenstift Honey Elixir. 
 10. En je bent klaar. VOILA! 

MAJKEN HENÆS

MAJKEN HENÆS

Toen we onze mascara's, Bibbz Boom Boom Lashes en Vanz Va Va Volume introduceerden, hebben we een wedstrijd gehouden waar onze volgers werd gevraagd om een look te maken met behulp van onze producten. We hebben heel veel fantastische foto's ontvangen en willen iedereen bedanken die heeft meegedaan!
Er werden twee zeer coole winnaars geselecteerd - dit is MAJKEN HENÆS.

Kun je ons iets meer vertellen over jezelf en je belangstelling voor beauty?
Mijn naam is Majken. Ik ben 28 jaar oud en alleenstaande moeder van Charlie, die 6,5 jaar oud is. Ik werk nu ongeveer 5 jaar in de beauty-industrie met make-up en huidverzorging. Onlangs ben ik naar Oslo verhuisd om sales management en marketing te studeren. Ik ben een echte huidverzorgingsnerd, zeer geïnteresseerd in serums en gezichtsmaskers in het bijzonder.

Wat zijn jouw drie beste make-up tips?
- Gebruik 1-3 keer per week een peelingproduct, afhankelijk van je huidtype.
- Hydrateer je huid! Je huid heeft vocht nodig, ongeacht of je een droge, vette of gecombineerde huid hebt. Prima, ja... primers zijn mooi, maar de beste strategie voor gelijkmatige en blijvende make-upresultaten is een gehydrateerde huid als basis.
- Wees dapper en experimenteer! Meng een beetje olie door je dagcrème, gebruik rouge als oogschaduw en meng een deel van je vloeibare highlighter in je foundation.

Heb je nog "beauty hacks" die je zou willen delen?
Als je dunne wimpers hebt of de illusie van dikkere wimpers wilt creëren, gebruik dan een vloeibare liner met een fijne tip om je wimpers te markeren! Het kost een beetje tijd en oefening, maar het maakt echt een verschil.  Dit is ook een geweldige tip als je valse wimpers gebruikt, maar het moeilijk vindt om ze gelijk te bevestigen tegen je eigen, natuurlijke wimpers.

Wat zijn de 3 producten waar je niet zonder kunt?
Nummer 1 op mijn lijst is face mist met SPF 50. Anders zijn twee grote favorieten lichtgetinte dagcrèmes en een mooie bronzer. Ik ben dol op een natuurlijke look voor de gewone dagen.

Heb je tips om je innerlijke schoonheid te voeden?
Zorg voor veel slaap en drink veel water. Dat klinkt vrij simpel en saai, maar het is veel belangrijker dan de meesten denken.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik hou van vrouwen die hun eigen weg durven te gaan en de normen breken. Ik krijg ook veel inspiratie en energie door een verscheidenheid aan onafhankelijke vrouwen in sociale media te volgen.

Wat zijn jouw favoriete CAIA producten?
Ik heb er zoveel! Ik ben stapelgek op Vanz Va Va Volume. Ik heb zeer lange, dunne wimpers, dus dit product is perfect voor mij. Het geeft me superlange en duidelijke wimpers met een verbazingwekkende volume. Ik hou er ook van hoe duurzaam de resultaten zijn gedurende de dag. Dat is belangrijk voor mij, want ik ben erg actief.
Een andere favoriet is mijn gezichtspalet, Classy. Ik had nooit gedacht dat een warme highlighter bij mij zou passen. Maar Classy is gewoonweg magisch.
Ik wil ook de F02 brush noemen. Mijn advies zou zijn om al je andere contourborstels weg te gooien. Dit is DE enige die je nodig hebt!

Welke CAIA producten heb je gebruikt in de foto?
Vanz Va Va Volume
Bibbz Signature Eye Palette 
Classy
Ultimate Brush Kit - Eyes 
Ultimate Brush Kit - Face

JOHANNA SWARTSWE

JOHANNA SWARTSWE

Toen we onze mascara's, Bibbz Boom Boom Lashes en Vanz Va Va Volume introduceerden, hebben we een wedstrijd gehouden waar onze volgers werd gevraagd om een look te maken met behulp van onze producten. We hebben heel veel fantastische foto's ontvangen en willen iedereen bedanken die heeft meegedaan! 
Er zijn twee zeer coole winnaars geselecteerd en de eerste die we willen presenteren is - JOHANNA SWARTSWE. 

Kun je ons iets meer vertellen over jezelf en je belangstelling voor beauty?
Ik ben een avontuurlijke, ambitieuze 23-jarige die is gediagnosticeerd met een angststoornis, depressie en paniekstoornis in verband met een burn-out die ik 7 maanden geleden kreeg. Sindsdien ben ik met ziekteverlof. Op dit moment probeer ik anderen te inspireren om te blijven vechten zelfs als je je superslecht voelt via mijn Instagram profiel. 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in make-up, maar mijn belangstelling piekte toen ik in Stockholm woonde. Ik woon nu bij mijn ouders op het platteland aan de westkust. De meeste dagen breng ik dus door zonder make-up. Ik probeer in plaats daarvan te zorgen voor mijn innerlijke-ik, meer te bewegen en betere routines te krijgen. Ik interesseer me nog steeds voor beauty, maar nu in andere vormen. 

Wat zijn jouw drie beste make-up tips?
Kiwi is het beste dat mijn huid is overkomen. Ik was vorige zomer op een eiland in Kroatië, waar overal kiwi´s groeiden. Ik heb nog nooit zoveel kiwi gegeten en het zorgde echt dat mijn huid straalde! Nu stop ik altijd ten minste één kiwi in mijn ochtendsmoothie.

En ook Aloë Vera! En hier bedoel ik de ECHTE aloë vera, de soort die transparant is en naar ui ruikt. Echte aloë is eigenlijk ook een soort ui! De gel die naar ui ruikt zou ik iedereen willen aanraden om op te nemen in hun huid- en haarverzorgingsregime. 

Alledaagse basisroutines zijn ook erg belangrijk. Bewegen, voeding en slaap! Als je dat allemaal goed doet, zal schoonheid volgen. Dat komt omdat routines zijn wat je gezond, gelukkig en uitgerust maakt. Misschien klinkt het allemaal heel saai, maar het is waar! 

Heb je nog "beauty hacks" die je zou willen delen?
In zee zwemmen! Als je in de buurt van de zee woont, kun je ook in de winter, wat natuurlijk zout water in je gezicht spetteren. Dat is zo goed voor je huid!
(Fun fact: veel mensen die lijden aan psoriasis krijgen een vakantie in het buitenland voorgeschreven door hun arts! Dat komt omdat zon en zeewater worden gezien als medicijn voor de huid).

Wat zijn de drie producten waar je niet zonder kunt?
Nagellak - Een mooie manicure is een van mijn favoriete dingen. 
Lotion - voor lichaam en gezicht. Het is het meest onderschatte product als het gaat om huidverzorging. 
Zilvershampoo - De nachtmerrie en het liefje van elke blondine.

Heb je tips om je innerlijke schoonheid te voeden?
Mijn allerBESTE tip is iets dat ik in een tijdschrift heb gelezen toen ik pas 14 jaar oud was. Toen ik het las vond ik dat het echt stom klonk. Maar om de een of andere reden heb ik het toch geprobeerd. En het werkte! Dit is het: elke keer dat je in een spiegel kijkt, moet je hardop (of in jezelf, als er anderen in de buurt zijn), iets zeggen als, “Oh wauw! Wat een geweldige kont heb ik!” Dat is misschien een beetje overdreven, maar je begrijpt wat ik bedoel. Het gaat over jezelf een compliment geven, dat helpt echt om je zelfvertrouwen een boost te geven. 

Wat zijn jouw favoriete CAIA producten?
Bibbz Boom Boom Lashes!

Welke CAIA producten heb je gebruikt in de foto's die je hebt ingestuurd?
Bibbz Boom Boom Lashes
Bibbz Signature Eye Palette 
Liquid Lip - Pretty Nice
Ultimate Brush Kit - Eyes 

KAROLINA GRICIUTE

KAROLINA GRICIUTE

Karolina Griciute komt uit het stadje Ålesund in Noorwegen. Ze is een natuurtalent en autodidact in de kunst van make-up aanbrengen. Karolina heeft 590K volgers op Instagram en 200K abonnees op Youtube, wat haar tot een van de grootste influencers op het gebied van beauty maakt in de Scandinavische regio.

Karolina is zeer begaafd en elke dag inspireren haar looks duizenden make-up-liefhebbers. Ze kan alles creëren, van de meest natuurlijke looks tot dramatische, geavanceerde creaties, en begeleidt haar volgers stap voor stap door de jungle van de beauty-wereld. We bladeren graag door de Instagram-feed van Karolina en zijn ondersteboven van haar geweldige, informatieve video's op YouTube.

Ze is zo'n inspiratie en rolmodel! Daarom zijn we ongelooflijk trots en blij om onze volgende CAIA Queen te presenteren - Karolina Griciute!

 
 

Hallo Karolina! Kun je ons iets meer vertellen over jezelf en je belangstelling voor beauty?

Ook hallo! Ik ben 23 jaar oud en ik woon in Ålesund, Noorwegen met mijn partner Aleksander en ons schattige kleine hondje, Bailly. Ik zou liegen als ik zei dat ik altijd van make-up heb gehouden en ermee speelde als kind. Ik ben eigenlijk nog niet zo lang geleden begonnen met het gebruiken van make-up. Mijn passie voor make-up ontstond plotseling, een paar jaar geleden. Toen realiseerde ik me opeens de wereld van mogelijkheden met make-up en wat een creatieve uitlaatklep het kan zijn.

Wat is jouw inspiratiebron voor al je looks en video's?

Ik haal in feite veel van mijn inspiratie uit de natuur. Ik ben gefascineerd door alle kleuren en bloemen die ik in de natuur zie. Ik haal ook veel inspiratie uit de films die ik kijk!
 

Je hebt het voorrecht om te werken met je grootste passie. Wat vind je het leukste aan je werk?

Wauw, waar moet ik beginnen? Er is zoveel waar ik dol op ben! Het beste van alles is gewoon dat ik kan werken met iets waar ik van hou. Ik vind het creatieve aspect ook erg belangrijk. Ik haal er zoveel voldoening uit wanneer ik zie dat mijn gedachten en ideeën tot leven komen.
 

Waar werk je op dit moment aan? Heb je misschien een spannend nieuwtje om te delen met alle CAIA's?

Ik ben al begonnen met de planning voor Halloween en dit jaar ga ik mezelf echt uitdagen! Halloween is de dag van het jaar waarop je je helemaal los kunt gaan met make-up. Het draait allemaal om kostuums en make-up, dat is zo leuk!
 

Wat zijn jouw 3 beste make-up tips?

Tip #1! Je moet geen tijd verspillen om je druk te maken over wat andere mensen denken. Breng je make-up aan zoals JIJ dat wilt! Felrode lippen en rokerige ogen elke dag van de week? Natuurlijk! Ga er gewoon voor! Of gewoon een beetje mascara en een vleugje lipgloss? Dat is ook prima! Er bestaan geen duidelijke en vaste regels, en daar hou ik van.

Ik hou er ook van om serum aan foundation crèmes toe te voegen. Dan heb je opeens een prachtige foundation die ook heel erg verzorgend is voor je huid. 

Ik geniet er ook van om rouge te gebruiken voor zowel de jukbeenderen en om de oogschaduw te benadrukken. Het voegt een gevoel van harmonie toe aan de algehele look die heel lief en onschuldig is.

Wat zijn de 3 producten waar je niet zonder kunt?

Getinte dagcrème, bronzer en wenkbrauwgel! Voor overdag hou ik van een natuurlijke look. Dus dit zijn de 3 producten die ik onmisbaar vind voor elke gelegenheid. Een bronzer geeft een "gebruinde" gloed, zelfs op de somberste dagen van de winter.

In 2016 maakte je een video met de titel "Am I pretty now?",die veel aandacht kreeg in de media. Het werd zelfs besproken op Daily News – kun je ons er wat meer over vertellen?

Het was een heel spontaan project - iets dat ik in ongeveer 30 minuten in elkaar knutselde. In die tijd waren fillers en plastische chirurgie een rage. Ik merkte dat veel jonge vrouwen ernaar streefden om dezelfde look te krijgen als beroemdheden en bloggers die enorme hoeveelheden geld investeerden in hun uiterlijk. Het maakte me zo verdrietig.

Dat was de stemming waarin ik zat toen ik de video maakte. Ik wilde de aandacht vestigen op de absurditeit van dit alles. Ik wilde elke jonge vrouw bereiken die zelftwijfel voelde en hen vertellen dat ze niet alleen waren.

Toen ik de video postte, had ik ongeveer 10.000 volgers. Nu heb ik er meer dan 100.000. Zelf in mijn wildste dromen had ik nooit gedacht dat ik een snaar kon raken in zo veel personen die de druk en stress ervaren van de noodzaak om er perfect uit te zien.

Heb je tips om je innerlijke schoonheid te voeden?

Ja. Het is een boodschap die we allemaal eerder hebben gehoord, maar die echt klopt: behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden.

Karolina gebruikte Bibbz Signature Eye Palette en bracht Mykonos aan als foundation over het hele ooglid. Vervolgens bracht ze, voor contrast en diepte, Santa Teresa en Tokyo aan in de plooi van het ooglid. St. Barth bracht ze aan op het midden van het ooglid. Vervolgens voegde Karolina een vleugje Marrakech en Parijs toe aan buitenkanten van het ooglid. Om het helemaal af te maken werd Ibiza net onder de wenkbrauw en in de binnenhoek van het oog gebruikt. De lipkleur die Karoline koos was My Darling. De Ultimate Brush kit werd gebruikt voor alle oogschaduwkleuren.

Wat zijn jouw favorieten van de vier
Liquid Lipsticks van CAIA?

Mijn favorieten zijn My Darling and Unique Angel. Dat zijn helemaal mijn kleuren en ze zijn perfect voor elke look en gelegenheid!

Welke oogschaduwkleuren heb je gebruikt in je favoriete look met Bibbz Signature Eye Palette?

Ik ben helemaal verliefd op St. Barth! Het is zo'n prachtige kleur met een ongelooflijk rijke pigmentatie.

Welke kleuren van het palet zou je gebruiken om een geweldige dagelijkse look te creëren? En welke zou je gebruiken voor de ultieme partylook?

Voor een gewone dag zou ik Stockholm aanbrengen als basiskleur. En dan, voor extra gloed, zou ik London aanbrengen als finishing touch. 

Voor de ultieme partylook, gebruik ik natuurlijk mijn favoriet, St. Barth met een vleugje Marrakech om extra diepte en drama aan de look toe te voegen.

Is er iets dat je ter afronding nog zou willen zeggen tegen alle CAIA's die er zijn?

Wees gewoon jezelf. Doe wat je wilt en wat je hart je ingeeft. Het leven is te kort, dus het is beter om spijt te hebben van een actie of keuze dan nooit je hart te durven volgen en te doen wat goed voelt.

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om met ons te praten, Karolina! Wij vinden je een geweldig rolmodel en iedereen hier bij CAIA Cosmetics wenst je veel succes voor de toekomst.

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Kenza Zouiten Subosic is een van de grootste influencers in Noord-Europa. Ze heeft een superpopulaire blog op www.kenzas.se en bijna 2 miljoen volgers op Instagram.  Maar daar houdt het niet op! Kenza is ook een van de oprichters en eigenaren van het digitale modehuis (www.ivyrevel.com), dat de afgelopen jaren heeft bewezen een enorm succes te zijn. 

En een paar weken geleden zette Kenza een aantal dappere nieuwe stappen en deelde wat meer persoonlijke informatie met haar volgers. Ze vertelde over de strijd die ze heeft geleverd om zwanger te worden en de blijdschap die zij en haar man, Aleks, nu voelen nu ze de volgende fase van de zwangerschap binnengaan. 

Kenza inspireert ons elke week en ze heeft echt een hart van goud. We zijn dus superenthousisast dat we de kans krijgen om met haar te praten en zijn er zeer trots op haar voor te kunnen stellen als onze CAIA Queen! 

 

Gefeliciteerd met je zwangerschap, Kenza! Hoe voel je je?  

Bedankt! Ik voel me fantastisch! Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.
 

We weten dat je veel moeite hebt moeten doen om zwanger te raken en dat je een moeilijke tijd hebt doorgemaakt met IVF-behandelingen. Het is zulk heerlijk nieuws om te horen dat het gelukt is om zelf zwanger te worden na alles wat je hebt meegemaakt! Wanneer was je eindelijk in staat om te ontspannen en verder te kijken dan de stress van dit alles? 

Nou, ik wil niet bepaald beweren dat ik daar al ben. Ik denk dat alle gevoelens pas in alle hevigheid zullen komen als ik mijn baby in mijn armen houd. Maar inderdaad, zodra we voorbij week 13 waren en de zwangerschap normaal vorderde, kon ik erin gaan geloven en hopen dat het deze keer zou lukken. Met elke dag die voorbijgaat, wordt het steeds meer werkelijk. Ik kan nu ook de bewegingen van de baby voelen...het kleine leventje dat in mij groeit! 

Wat is het eerste dat je voor de baby gaat kopen? 

We hebben nu alleen nog maar een paar oniesies gekocht, maar binnenkort gaan we op zoek naar een kinderwagen. Dat wordt leuk!
 

Wat wordt volgens jou de grootste verandering in het leven van jou en Aleks? 

Ik verwacht dat het de prioriteiten zullen zijn. De behoeften van de baby komen dan natuurlijk op de eerste plaats.  Als ons kind eenmaal geboren is, draait het leven daar omheen. Onze behoeften zullen secundair zijn en het verzorgen van een baby is natuurlijk een enorme verantwoordelijkheid. De volgende grootste verandering is het vormen van een gezin. Mijn eigen kleine gezinnetje. Wauw. 
 

Wat voor moeder denk je dat je zal zijn? 

Ik denk dat ik een leuke moeder word. Ik weet dat ik heel liefdevol en misschien ook een beetje overbeschermend zal zijn, ha ha. Mijn belangrijkste taak en prioriteit zullen altijd zijn dat mijn kind zich veilig en geliefd voelt. 
 

Je werkt als influencer en je runt het modebedrijf Ivyrevel. Hoe is het om met mode en inspiratie te werken terwijl je lichaam verandert tijdens de zwangerschap?  

Dat is best moeilijk! En het is bijzonder uitdagend geweest in de winter met het aanhoudende koude weer. Ik droeg heel vaak 24/7 een zwangerschapslegging en ugg-laarzen! Ik kijk dus uit naar warme lentedagen en de kans om knusse geribbelde jurken en andere mooie kleding te dragen om te pronken met mijn buik. 

Heb je plannen om zwangerschaps- of babykleding te lanceren? 

Nee, helaas niet. Het is moeilijk omdat men in de kledingproductie werkt met lange doorlooptijden. Maar je mag nooit nooit zeggen!

Heb jij de "zwangerschapsgloed" waar iedereen het over heeft? 

Hmmm. Ik weet het niet zeker. Maar tijdens de eerste 6 weken met overgeven en zo, was er geen sprake van veel gloed! Mensen hebben echter wel gezegd, dat ik straal. Ik denk dat het gewoon de uitstraling van blijdschap en geluk is die ik voel.

Wat is je make-up routine voor gewone dagen versus feesten? Besteed je veel tijd en moeite aan make-up en beauty? 

Op een normale dag draag ik meestal geen make-up. Ik richt me op moisturizer en glow. Maar voor feestjes hou ik van bronzers, zongebruinde wangen en lange wimpers. Ik investeer veel tijd in beauty. Ik vind het heerlijk om in de winter een spray tan te krijgen. Ik houd ook altijd mijn handen en voeten gemanicuurd met gel nagellak. Oliën en moisturizers vind ik ook een noodzaak. Ik kan niet tegen een droge huid!

Hoe koester je je innerlijke schoonheid? Doe je aan yoga en meditatie of drink je groene smoothies? 

Ik probeer altijd gezond voedsel te eten, boordevol vitaminen. Ik drink ook veel water en beweeg regelmatig. Misschien niet zoveel nu tijdens de zwangerschap. Maar anders is training altijd een prioriteit geweest. Ik heb in het verleden regelmatig gemediteerd, maar het is momenteel geen onderdeel meer van mijn dagelijkse routine.

Heb je nog "beauty hacks" die je zou willen delen? 

Voeg een beetje gezichtsolie toe aan je dagcrème...je kunt ook experimenteren met een beetje vloeibare highlighter in de mix! Het resultaat: glow deluxe!

Welke make-up items heb je altijd bij je?

Eigenlijk alleen een lippenbalsem. Dat is vooral belangrijk in de winter, wanneer het zo ongelooflijk droog is en je lippen gemakkelijk barsten. Ik breng regelmatig lippenbalsem aan. 

Bedankt dat je tijd hebt genomen om met ons te praten en veel succes met de rest van je zwangerschap!

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso

Bianca, vertel ons eens over je merk, CAIA Cosmetics!

Dat doe ik graag! CAIA is niet zo maar een make-up merk. Het is een vrouwelijk rolmodel dat in veel opzichten heeft gediend als mijn gids. Elke keer als ik voor een beslissing sta, vraag ik me af: “Wat zou CAIA doen als ze in mijn schoenen stond?” Ik denk daar over na in allerlei situaties, van belangrijke zakelijke beslissingen tot de milkshake-smaak op een gewone donderdagmiddag! Ik ben helemaal in de ban van CAIA! Ze is mijn alter ego geworden.


Is CAIA echt? Bestaat ze echt?

Ha ha! Dat zou ik wel willen! Maar als ze bestond, zou ik haar natuurlijk willen ontmoeten! Ze is het type waar ik de hele nacht mee wil feesten, of gewoon lekker thuis hangen en chillen. Hoe dan ook, je hebt altijd plezier in haar gezelschap. We zouden samen trainen, ons een ongeluk lachen en tranen met tuiten huilen! Ze is het soort meisje dat andere meiden inspireert. Ze is gul, spontaan en scherp. Ze is ook aardig en uitnodigend. Zelfs als je elkaar een tijd niet hebt gezien, gaan jullie gewoon weer verder waar je was gebleven. Ze is ongelooflijk slim en ook helemaal gek! Heerlijk inspirerend. Dat is CAIA!

Al sinds je een klein meisje was, heb je met je moeder backstage rondgehangen in theaters en bij concerten in heel Zweden. Sinds die tijd heb je een passie voor make-up. Hoe heeft dat je geïnspireerd?

Ik vond het heerlijk om te spelen met mijn moeders make-up artist-producten. Als klein meisje vond ik het ongelooflijk spannend om te zien hoe gewone mensen werden omgetoverd tot prinsessen, bomen of zelfs Pippi Langkous met make-up en kwasten. Ik hielp met alles van het wassen van de kwasten tot het krullen van pruiken. Ik kon ook uren doorbrengen met het schoonmaken en netjes maken van de make-up stations. Toen ik ongeveer 8 jaar oud was, begon ik mijn moeder te helpen met haar make-up en haar, want ze was ALTIJD te laat, ha ha!

Ik begon ook zelf make-up te gebruiken toen ik nog heel jong was. En nog steeds kan ik uren doorbrengen voor de make-up spiegel met het testen van nieuwe producten en looks. Ik vind het geweldig! Ik krijg ook inspiratie van enkele van mijn favoriete YouTubers, zoals Nikki Tutorilas, Jaclyn Hill, Jeffery Star en Desi Perkins.

Wat vind je zo leuk aan make-up?

Weet je, er zijn niet veel mensen die echt begrijpen hoe geobsedeerd ik ben door make-up. Het is zonder twijfel de grootste passie in mijn leven en het is altijd mijn grote droom geweest om mijn eigen make-up merk op te zetten, op mijn manier. Ik ben niet alleen dol op het creatieve deel. Ook de functies van de producten, het mysterie rond verschillende merken en het design van de producten fascineert me. Het is een eindeloze wereld van mogelijkheden!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ik heb sterke, onafhankelijke vrouwen altijd ongelooflijk inspirerend gevonden. Ik heb ook het geluk gehad om op te groeien terwijl ik werd omringd door sterke vrouwen. Ze zijn afkomstig uit een breed spectrum: make-up artiesten, dansers, choreografen, producenten, vriendinnen van mijn moeder, schoonouders, vriendinnen van mijn broers en hun vriendinnen zijn allemaal een deel van mijn leven geweest. En natuurlijk inspireren mijn eigen vriendinnen me ook. Ze hebben me altijd bijgestaan tijdens alle ups en downs. Maar mijn grootste rolmodel en grootste inspiratiebron is mijn eigen moeder. Ze is er altijd voor me geweest, wat er ook gebeurde, en gaf me onvoorwaardelijk haar liefde. Mijn moeder is geweldig!
Dus CAIA is een product van alles en iedereen die mij hebben geïnspireerd in mijn leven!

Jij en CAIA zijn nauw met elkaar verweven, maar er staan ook anderen achter het merk. Je hebt drie partners die ook eigenaar zijn van Beauty Icons AB, het bedrijf achter dit nieuwe make-up merk. Kun je iets meer over ze vertellen?

Ik heb veel geluk gehad dat ik kan samenwerken met mijn geweldige partners, Jesper en Mikael. Ze werken al meer dan 15 jaar met productie en brand-creatie in de beauty-industrie. Mijn manager, Vanessa Lindbland is ook mede-eigenaar.

Wat is jouw rol bij CAIA? En wat houdt het in?

Ik ben de Creative Director en we werken samen met toonaangevende fabrikanten van make-up. De fabrieken waar CAIA producten worden gemaakt, vervaardigen ook enkele van de meest exclusieve make-up merken die tegenwoordig worden verkocht in top warenhuizen over de hele wereld. Ik beslis over alles; van de nieuwe producten die we gaan maken tot het design dat ze moeten hebben. Simpel gezegd ben ik de baas!

Wat maakt CAIA zo geweldig?

CAIA staat voor een uitstekende kwaliteit. We hebben nooit ergens op beknibbeld! Mijn partners en ik willen geweldige producten en ervaringen leveren aan onze klanten. Ik beloof je dat wanneer je producten van CAIA koopt, je meer krijgt dan alleen het beste wat de markt te bieden heeft. Je krijgt zelfs een stukje van onze harten en zielen!


Bedankt voor het gesprek, Bianca!

ARTIKEL 1 OF 7.1 2 3 4  Volgende »  | Toon alle 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0