Blush

Onze blush is samengesteld met prisma-technologie voor een natuurlijke glans en die één wordt met het gezicht. Door de romige formule van het product is het eenvoudig aan te brengen en op te bouwen tot het gewenste resultaat. 

PINK LEMONADE
Glow Blush
€17.60 €22
Koop
PEACH SORBET
Glow Blush
€17.60 €22
Koop
WILD STRAWBERRY
Glow Blush
€17.60 €22
Koop
RASPBERRY PASSION
Glow Blush
€17.60 €22
Koop
BLUSH ME
Glow Blush & Brush
€33 €39
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
€13.60 €17
Koop
ANGLED BLUSH BRUSH 06
Blush & Contour
€13.60 €17
Koop
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
€79 €99
PINK LOVE KIT
Glow Blush, Lip Gloss & Lip Balm
€44 €56

Onze romige poederblush heeft een formule van prisma-technologie die één wordt met je gezicht en een natuurlijke glans geeft. Het product is eenvoudig aan te brengen en legt zich gemakkelijk op de huid. De veganistische blush is eenvoudig op te bouwen tot het gewenste resultaat.

CAIA´s blush:

  • Veganistisch
  • Romige poederformule
  • Prisma-technologie voor een zijdezacht resultaat
  • Cruelty Free

Door de romige formule van het poeder neem je niet zo veel product met de kwast op als bij het gebruik van andere zeer gepigmenteerde blush. Het zorgt voor een gelijkmatiger verdeling van het product dat je kunt opbouwen tot het gewenste resultaat. Dit betekent dat wanneer je het product gaat gebruiken, je het met de borstel opneemt en met cirkelvormige bewegingen in je gezicht aanbrengt. Voor een natuurlijk resultaat breng je blush aan op je wangen, een beetje op je voorhoofd en onder op je kin voor een rozige look. De blush is ook prima te gebruiken als oogschaduw.

We raden je aan om Domed Powder Brush 03, Angled Blush Brush 06 of Feather Blending Brush 05 te gebruiken voor onze blush. 

Social media
Volg CAIA Cosmetics op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok. Daar laten we alle producten zien en geven we inspiratie voor de looks die je kunt maken. Video's met tips en trucs, swatchfoto's en reposts zijn te vinden in onze feeds. Tag ons in je berichten en maak kans om te worden gerepost. 

Levering
Wanneer je pakket vanuit ons magazijn wordt verzonden, ontvang je een e-mail met een trackinglink om het pakket te kunnen volgen. Je ontvangt de orderbevestiging alleen digitaal, ze wordt dus niet meegestuurd als vrachtbrief in het pakket. Als je vragen hebt over je levering, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op info@caiacosmetics.com
. 

Bedankt voor jullie steun!
We waarderen de warmte en het plezier die jullie elke dag verspreiden op social media. Blijf CAIA Cosmetics taggen, we vinden het zo leuk om te zien dat jullie onze producten gebruiken en hoe geweldig jullie zijn in het werken met make-up!

 

Wat vind je van onze producten?
Wij willen weten wat jij van jouw product vindt! Maak een account aan op de website via mijn pagina's en schrijf een beoordeling over wat jij van de blush vindt.

Blush 

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0