Bronzer

We hebben twee verschillende soorten bronzers, die allebei zorgen voor een natuurlijke glow en een zijdezacht resultaat. Een compacte bronzer met romige poederformule en een vloeibare bronzer. Hou je van een sun-kissed look met veel glow? Ontdek dan hier jouw favoriet!

BRONZE ME
Glow Bronzer & Brush
€39 €48
LA DIGUE
Glow Bronzer
€23.20 €29
Koop
GOLD COAST
Glow Bronzer
€23.20 €29
Koop
ANTIGUA
Glow Bronzer
€23.20 €29
Koop
MONACO
Glow Bronzer
€23.20 €29
Koop
BORA BORA
Glow Bronzer
€23.20 €29
Koop
LIQUID BRONZER SET
Liquid Bronzer + Brush
€35 €43
MAUI
Liquid Bronzer
€20.80 €26
Koop
CAPE TOWN
Liquid Bronzer
€20.80 €26
HAVANA
Liquid Bronzer
€20.80 €26
Koop
SAN JOSÉ
Liquid Bronzer
€20.80 €26
Koop
BELIZE
Liquid Bronzer
€13 €26
Koop
LIQUID BRONZER BRUSH 17
Cream & Liquid
€13.60 €17
Koop
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
€48 €57
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
€79 €99
POINTED POWDER BRUSH 10
Bronzer & Powder
€16 €20
Koop
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
€13.60 €17
Koop
DEWY BASE SET
Liquid Bronzer & Liquid Highlighter
€42 €52
GLOWING BASE KIT
Liquid Bronzer, Liquid Highlighter & 2 brushes
€69 €86

Bronzers
We zijn erg trots op om onze bronzers te presenteren - een eenvoudig aan te brengen, exclusief product voor een natuurlijke zongebruinde look en zijdezacht resultaat.

Elke bronzer wordt geleverd in een mooi, glanzende etui met een spiegel die je gemakkelijk mee kunt nemen in je handtas als je onderweg bent of in je toilettas.

Op de website wordt elke bronzer gepresenteerd met een aantal foto´s en een foto waarop het product is aangebracht op verschillende huidtinten om het gevarieerde resultaat te laten zien en een video. Je kunt ook een informatieve beschrijving over het product en klantbeoordelingen lezen om te zien hoe andere klanten het product hebben ervaren. Bij het beschrijven van het product, schrijven we ook of het past bij een meer koude/warme/neutrale ondertoon zodat je de beste voorwaarden krijgt om een bronzer te vinden die het beste bij je past.

Op ons YouTube-kanaal presenteert Bianca samen met onze Make up artist Hanna elke bronzer meer in detail en laat elke kleur zien.

Onze bronzers:

  • Veganistisch
  • Romige formule
  • Prisma-technologie voor een zijdezacht resultaat
  • Cruelty Free
  • Gratis verzending boven 25 € 

Door de meer romige formule komt er niet zo veel product op de kwast als bij het gebruik van andere zeer gepigmenteerde zonnepoeders. Met deze bronzer krijg je een veel gelijkmatigere verdeling van het product voor een eenvoudige toepassing en voor het gewenste resultaat. Wanneer je het product gaat gebruiken moet je het in de kwast werken en met cirkelbewegingen op de gewenste gebieden in je gezicht aanbrengen. Je kunt het product op je hele gezicht en de hals aanbrengen en/of het als blush of op je ooglid gebruiken - alleen je fantasie stelt de grenzen.

We raden aan om kwast Domed Powder Brush 03 of Paddle Powder Brush 04 te gebruiken om het product op de beste manier in te werken.

Bedankt voor jullie steun! 
We waarderen de warmte en het enthousiasme die jullie elke dag verspreiden op social media. Blijf delen, tag ons, schrijf een DM; we vinden het zo leuk om te zien wanneer jullie onze producten gebruiken en hoe geweldig jullie zijn in het aanbrengen van make-up. Ga zo door, wij worden er zo blij van!

Wij zijn er voor jou 
We begrijpen dat er over van alles vragen kunnen ontstaan. Ongeacht de vraag kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice op info@caiacosmetics.com, dan helpen we je graag verder.

Levering
We hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen, afhankelijk van de geselecteerde verzendoptie. Wanneer je pakket vanuit ons magazijn wordt verzonden, ontvang je een e-mail met een trackinglink om je pakket te kunnen volgen. Het pakket wordt, afhankelijk van de verzendoptie, naar je postadres verzonden of bij een afhaalpunt achtergelaten. Zodra je pakket aankomt en op een afhaalpunt belandt, krijg je een mededeling via sms of e-mail met alle benodigde informatie om je pakket op te kunnen halen.

Bij de levering zit geen vrachtbrief, je vindt alle bestelinformatie op je orderbevestiging.

Wat vind je van onze bronzer?
Wij willen graag weten wat JIJ van jouw product vindt. Maak een account aan op de website via mijn pagina's en schrijf een recensie over wat jij van de bronzer vindt. We willen dat zo graag weten - en andere CAIA's ook.

Bronzer

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0