Highlighter

Door extra glans en gloed aan je make-up routines toe te voegen krijgt je look nieuw leven. CAIA's highlighters met hun prismatechnologie en romige formule geven je een natuurlijke en mooie glow met een zijdezacht resultaat. Breng het product aan op die plaatsen waar je jouw gelaatstrekken iets meer wilt benadrukken.

PEARL SWIRL
Liquid Highlighter
€20.80 €26
Koop
BRONZED BEACH
Liquid Highlighter
€20.80 €26
Koop
GOLDEN GLOW
Liquid Highlighter
€20.80 €26
Koop
SAINT TROPEZ
Highlighter
€23.20 €29
Koop
SYDNEY
Highlighter
€23.20 €29
Koop
PORTOFINO
Highlighter
€23.20 €29
Koop
CANNES
Highlighter
€14 €29
Koop
PEARL
Glow Stick
€16 €20
Koop
CHAMPAGNE
Glow Stick
€16 €20
Koop
AMBER
Glow Stick
€10 €20
Koop
HIGHLIGHT ME
Highlighter & Brush
€39 €46
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
€48 €57
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
€79 €99
POINTED HIGHLIGHTER BRUSH 09
€13.60 €17
Koop
HIGHLIGHTER FAN BRUSH 07
€12 €15
Koop
TAPERED HIGHLIGHTER BRUSH 08
Highlighter & Powder
€13.60 €17
Koop
LARGE FAN BRUSH 02
Contour & Highlighter
€13.60 €17
Koop
HIGHLIGHTER KIT
Liquid Highlighter & Highlighter
€40 €55
DEWY BASE SET
Liquid Bronzer & Liquid Highlighter
€42 €52
GLOWING BASE KIT
Liquid Bronzer, Liquid Highlighter & 2 brushes
€69 €86

Highlighters bij CAIA 
Tijdens de productontwikkeling van onze highlighters vonden wij het belangrijk om een product te maken dat aan onze eisen voldoet. We willen onder andere een natuurlijk resultaat bereiken, de make-up moet gemakkelijk aan te brengen zijn en moet één worden met het gezicht. Onze highlighters zijn gemaakt met een prismatechnologie die een zijdezacht resultaat oplevert met een natuurlijke glans. Het product bestaat uit een zeer romige formule die je gemakkelijk verdeelt op je huid en die snel in je gezicht trekt.

Ze zijn ook niet glinsterend van kleur, wat betekent dat ze een mooie gloed opleveren in de zon in plaats van te glinsteren.

Door de formule is deze highlighter gemakkelijk aan te brengen en geeft een mooi resultaat, het is moeilijk om te mislukken met het resultaat.  

Onze highlighters zijn:

  • Veganistisch
  • Cruelty free
  • Gratis verzending boven 25 € 

Van ons voor jou 
Op www.caiacosmetics.com hebben we elk product in alle kleuren op verschillende huidtinten geswatcht. Onze klanten zien zo gemakkelijk de verschillen in de producten om te bepalen welke ze het liefste willen. We hebben op ons YouTube-kanaal ook verschillende video's waar we je meer vertellen over onze producten voor nog meer informatie en inspiratie.

Als je een highlighter zoekt maar ook andere producten wilt, hebben we onze gezichtspaletten waarmee je een highlighter, contour, blush en bronzer in hetzelfde palet krijgt.

Toepassing 
Highlighter gebruik je om bepaalde gelaatstrekken beter uit te laten komen met behulp van glans, zo kun je meer aandacht vestigen op bepaalde gebieden. Het verschilt per persoon en wat je wensen zijn, maar vaak gaat het om:

  • Jukbeenderen
  • Wenkbrauwbotten
  • Neus
  • Je cupidoboog
  • Sleutelbeenderen
  • Ogen

Er bestaan natuurlijk geen grenzen en alleen je verbeelding stelt de grenzen en je brengt de highlighter aan waar je ”dat beetje extra wilt toevoegen”.

Voor een eenvoudig en mooie toepassing raden we je aan om onze Pointed Highlighter Brush 09 of Large Fan Brush 02 te gebruiken als je grotere gebieden wilt markeren.

Neem contact met ons op 
Als je ook maar de geringste vraag of overweging hebt met betrekking tot kleuren, toepassingen, tools of iets anders met betrekking tot onze producten, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice op: info@caiacosmetics.com, we geven binnen 24 uur antwoord. Wij helpen je meer dan graag.

Kleuren 
Om te bepalen welke kleur je moet kiezen, moet je bedenken of je een lichte of donkerder highlighter wilt en of je een meer koude of warme toon wilt. Op de website hebben we een foto, waar we de kleuren op een arm laten zien en op ons YouTube-kanaal vertellen we meer over de producten. Daar vertellen we je hoe je het beste met onze producten kunt werken en welk product het meest geschikt is voor welke huidtint.  

Wij waarderen je!
We zijn zo ongelooflijk blij dat jullie, onze fantastische klanten, ervoor kiezen om ons te taggen in jullie verhalen op social media. We vinden het geweldig om te zien hoe de producten op jou staan en jullie zien er allemaal fantastisch uit! Blijf ons taggen, reageren en laten ons zien hoe je onze producten gebruikt, we vinden het geweldig. Het is waar we voor werken.

Highlighter

Jouw pagina

Wachtwoord vergeten?
0